μικρό-μαύρο-φόρεμα-με-loafers-ο-πρώτος-φθινο-237226
©Hailey Bieber/Instagram

H Hailey Bieber βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά όσον αφορά τις τάσεις και μας το απέδειξε για ακόμα μια φορά. Η σταρ έδωσε μια Gen Z πινελιά στο preppy dressing, υιοθετώντας από τώρα τα πρώτα φθινοπωρινά trends. Σε μια από τις εμφανίσεις που μοιράστηκε, επέλεξε να φορέσει ένα μικρό μαύρο φόρεμα με κοψίματα Christopher Esber, το οποίο συνδύασε με vintage oversized σακάκι, Chanel loafers και λευκές κάλτσες. Το look της ισορροπεί μεταξύ partywear και preppy chic, γι’ αυτό και θεωρείται τόσο fresh.

H Hailey Bieber αγαπά το tailoring. Τα σακάκια απότελούν essential pieces της γκαρνταρόμπας της, τα οποία πολλές φορές φορά χωρίς τίποτα από μέσα ή απλά με ένα embellised bralette για μια πιο glam εμφάνιση. Το modern suiting είναι πολύ χαρακτηριστικό της Bieber και συνήθως έχει την υπογραφή οίκων όπως Saint Laurent και Sportmax.

Μετράμε ήδη αντίστροφα για το Φθινόπωρο 2022 και καθώς έχουμε μελετήσει όλες τις τάσεις, γνωρίζουμε πως τα σακάκια θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, χάρη στις προτάσεις των οίκων Balenciaga, Prada, Louis Vuitton. Αντλήστε έμπνευση από την Hailey Bieber για τις πρώτες εμφανίσεις του φθινοπώρου και εξοπλίστε την γκαρνταρόμπα σας με διαχρονικά κομμάτια-κλειδιά.

Διαβάστε επίσης | Οι φαρδιές ζώνες επιστρέφουν

MHT