οι-5-τσάντες-που-θα-γίνουν-big-hit-το-φθινόπωρ-192683
©George Angelis/Shot by Gio

Στη λίστα με τις It bags κάθε σεζόν προστίθενται τα νέα σχέδια που καταφέρνουν να προσελκύσουν τα φώτα επάνω τους. Τις περασμένες σεζόν είδαμε την Chiquito bag του Jacquemus ή την The Pouch του Bottega Veneta. Τώρα όμως οι ανάγκες είναι διαφορετικές και για να αποκτήσει μια τσάντα αυτό το status πρέπει να πληροί κριτήρια όπως η πρακτικότητα, το sleek design, o wearable χαρακτήρας αλλά και η προσωπικότητα της τσάντας που απλά την κάνει να ξεχωρίζει. Οι τσάντες του φθινοπώρου 2021 που επέλεξε η Vogue, κάνουν check σε όλα τα κουτάκια και αναμένεται να γίνουν big hits της γκαρνταρόμπας και του street style.

Οι 5 τσάντες που θα γίνουν big hit το φθινόπωρο-1
©Chloé

Chloé Joyce bag

Το ντεμπούτο της Gabriela Hearst στον οίκο Chloé, μας έδωσε αρκετά σχέδια σε τσάντες που μπορούμε ήδη να φανταστούμε στο street style. Μια από αυτές είναι η δερμάτινη Joyce με τις structured χειρολαβές, που παρά τη vintage αισθητική της, δείχνει απόλυτα σύγχρονη.

Τσάντα Joyce, Chloé.

Οι 5 τσάντες που θα γίνουν big hit το φθινόπωρο-2
©Balenciaga

Balenciaga Le Cagole

Το στυλ της Le Cagole έρχεται κατευθείαν από τη δεκαετία του 2000, με τις motorcycle λεπτομέρειες, το croissant σχήμα και τα πολλά διαφορετικά studs.

Τσάντα Le Cagole, Balenciaga.

Οι 5 τσάντες που θα γίνουν big hit το φθινόπωρο-3
©Loewe

Loewe Bracelet bag

Το όνομά της περιγράφει ακριβώς το στυλ αυτής της τσάντας, μπορεί να φορεθεί και στον καρπό, αλλά και στον ώμο, άρα η σούπερ ευέλικτη τσάντα του οίκου Loewe είναι για κάθε περίσταση.

Τσάντα Bracelet, Loewe.

Οι 5 τσάντες που θα γίνουν big hit το φθινόπωρο-4
©Celine

Celine Tabou bag

H sleek bag του οίκου Celine είναι μια διαχρονική επιλογή για την γκαρνταρόμπα, που ξέρουμε ήδη πως θα κρατήσουμε για χρόνια. Είναι εμπνευσμένη από το αρχειακό υλικό του οίκου Celine από τα 80s και με καμπύλες που γοητεύουν.

Τσάντα Tabou, Celine.

Οι 5 τσάντες που θα γίνουν big hit το φθινόπωρο-5
©Gucci

 Gucci Diana bag

Ο οίκος Gucci μας έχει συνηθίσει σε κλασικές τσάντες που γίνονται αυτόματα It. Η Diana bag χρωστά το όνομά της στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα και επέστρεψε στην συλλογή του οίκου Gucci από τα 90s.

Τσάντα Diana, Gucci.

Διαβάστε επίσης | Τα 3 χρώματα που θα κάνουν τη διαφορά στο φθινοπωρινό στυλ

MHT