πάθος-για-ελευθερία-to-νέο-limited-edition-σχέδιο-της-158664
©Superga x Konstantin Kakanias

Καθώς το 2021 συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, το ιστορικό brand KALOGIROU θα συμμετάσχει στους εορτασμούς για την επέτειο με τον δικό του δημιουργικό τρόπο, με μια μοναδική συνεργασία με το ιταλικό brand Superga και τον διεθνώς καταξιωμένο Έλληνα καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Κακανιά, δημιουργώντας ένα limited edition σχέδιο με την εικαστική υπογραφή του καλλιτέχνη.

Πάθος για ελευθερία: To νέο limited edition σχέδιο της Superga x Konstantin Kakanias-1
©Superga x Konstantin Kakanias

Η εκκεντρική κυρία Τεπενδρή, η συναρπαστική περσόνα που έχει δημιουργήσει ο Κωνσταντίνος Κακανιάς και η οποία έχει αποθεωθεί παγκοσμίως, μεταμορφώνεται για τη συλλεκτική αυτή capsule συλλογή σε ηρωίδα της Ελληνικής Επανάστασης, με τον ίδιο δυναμισμό, πάθος και αποφασιστικότητα που μας έχει συνηθίσει χρόνια τώρα να αντιμετωπίζει την εκλεκτική της καθημερινότητα.

Πάθος για ελευθερία: To νέο limited edition σχέδιο της Superga x Konstantin Kakanias-2
©Konstantin Kakanias

Με σταθερή παρουσία στο εικαστικό σύμπαν του καλλιτέχνη από τη στιγμή που έκανε το ντεμπούτο της στη Νέα Υόρκη το 1992, η κυρία Τεπενδρή είναι μια θρυλική κοσμοπολίτισσα, μια κυρία της καλής κοινωνίας που φοράει δημιουργίες υψηλής ραπτικής και συλλέγει έργα τέχνης. Χάρη όμως στο πληθωρικό ταμπεραμέντο, στον παιχνιδιάρικο αυθορμητισμό και στο πάθος της για την Ελλάδα που δεν σβήνει ποτέ, είναι τελικά ό,τι όλοι εμείς: ένας άνθρωπος έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα για να έχει το δικαίωμα να είναι ελεύθερη. Το limited edition σχέδιο Superga X Konstantin Kakanias αποτελείται από 200 αριθμημένα κομμάτια, ανδρικά και γυναικεία, τα οποία θα είναι διαθέσιμα διεθνώς αποκλειστικά από τα καταστήματα KALOGIROU τον Ιανουάριο του 2021, ενώ η δυνατότητα για pre-order ξεκινάει από τον Δεκέμβριο του 2020.

Πάθος για ελευθερία: To νέο limited edition σχέδιο της Superga x Konstantin Kakanias-3
©Superga x Konstantin Kakanias

Για να κάνετε pre-order μπορείτε να καλέσετε στο +30 211 1088400 ή να στείλετε WhatsApp message μέσω της υπηρεσίας Private Shopping στο +30 6956 659651.

Διαβάστε επίσης | Holiday Gifts: Η Vogue επιλέγει τα ωραιότερα ζευγάρια παπούτσια για δώρο

MHT