πώς-θα-επιλέξετε-το-ιδανικό-μαγιό-για-τ-183976
©Hunza G/Instagram

Το πιο σημαντικό item του καλοκαιριού είναι σίγουρα το μαγιό μας, ακόμα και αν το φοράμε για λίγες μόνο ημέρες. Συνοδεύει όμως και τις καλύτερες καλοκαιρινές μας στιγμές, οπότε είναι λογικό να αναζητάμε πάντα το τέλειο μπικίνι ή ολόσωμο. Τι πρέπει να προσέξουμε όμως πριν επιλέξουμε το ιδανικό στυλ μαγιό για το καλοκαίρι; Η Vogue έφτιαξε τον οδηγό που θα συμβουλευτείτε.

Πώς θα επιλέξετε το ιδανικό μαγιό για το καλοκαίρι; Ο οδηγός της Vogue-1
©Zimmermann

Μπικίνι ή ολόσωμο;

Σίγουρα δεν υπάρχει ιδανική απάντηση σε αυτό το δίλημμα, αφού όλα εξαρτώνται από το προσωπικό σας στυλ. Τα μπικίνι εξασφαλίζουν ομοιόμορφο μαύρισμα και ανάλογα με το κόψιμο, αν είναι ψηλόμεσα και με halter neck top, μπορούν να δείχνουν τη σιλουέτα πιο ψηλόλιγνη. Από την άλλη τα ολόσωμα μαγιό προσφέρουν την ευελιξία να μπορούν να φορεθούν και σαν τοπ, ενώ οι επιλογές πλέον είναι τόσες πολλές, από πιο κομψά  μέχρι πιο θηλυκά ή και αποκαλυπτικά. Τα ολόσωμα με V ντεκολτέ επίσης προσθέτουν πόντους ύψους στην εικόνα μας.

Πώς θα επιλέξετε το ιδανικό μαγιό για το καλοκαίρι; Ο οδηγός της Vogue-2
©Sophie Deloudi/Instagram

Ποια είναι τα αγαπημένα στυλ μαγιό και κοψίματα που προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες;

Κάθε γυναίκα αναζητά για το καλοκαίρι της αυτό το μαγιό που θα αναδείξει το σωματότυπό της και θα την κάνει να νιώθει άνετα και με αυτοπεποίθηση φορώντας το. Υπάρχουν όμως και κάποια στυλ που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, παραμένοντας διαχρονικά. Πρόκειται για το κλασικό μπικίνι-τριγωνάκι, το μαύρο ολόσωμο μαγιό με έναν ώμο, τα στράπλες μπικίνι που επιλέγουν οι γυναίκες που επιθυμούν πιο ενιαίο μαύρισμα και τα τελευταία χρόνια το ψηλόμεσο μπικίνι που αγκαλιάζει την κοιλιά. Αν ψάχνετε λοιπόν κάτι κλασικό οι παραπάνω προτάσεις είναι οι ιδανικές.

Πώς θα επιλέξετε το ιδανικό μαγιό για το καλοκαίρι; Ο οδηγός της Vogue-3
©Manebi

Πώς θα επιλέξετε το ιδανικό κόψιμο στο μαγιό σας; 

Πριν αγοράσετε μαγιό είτε από κατάστημα, είτε on-line, θα πρέπει να σκεφτείτε τις δραστηριότητές σας. Αν στόχος σας είναι το τέλειο μαύρισμα, τότε έχετε ανάγκη από ένα μικροσκοπικό μπικίνι. Αν κάνετε θαλάσσια σπορ, παίζετε ρακέτες ή beach volley, σίγουρα έχετε απαιτήσεις για ένα πιο σταθερό μαγιό που θα παραμένει στη θέση του. Σκεφτείτε επίσης την κάλυψη που θέλετε να πετύχετε.

Πώς θα επιλέξετε το ιδανικό μαγιό για το καλοκαίρι; Ο οδηγός της Vogue-4
©Alessandra Ambrosio/Instagram

Πώς θα επιλέξετε τη σωστή ποιότητα; 

Προσέξτε τις ραφές και τεντώστε το ώστε να ελέγξετε την ελαστικότητά του και κατά πόσο αλλάζει η όψη του καθώς το φοράτε. Αν για παράδειγμα έχει κάθετες ρίγες και καθώς το φοράτε δεν δείχνουν ομοιόμορφες, τότε το μέγεθος είναι λάθος ή ίσως και η ποιότητα του υφάσματος.

Πώς θα επιλέξετε το ιδανικό μαγιό για το καλοκαίρι; Ο οδηγός της Vogue-5
©Eres

Διαβάστε επίσης | Halter Tops: Τα τοπ που δένουν στο λαιμό είναι η νέα μας εμμονή

MHT