σε-δημοπρασία-η-διάσημη-ολόσωμη-εφαρμ-146632
©Getty Images

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Cardi B έχει μερικά από τα πιο εξαιρετικά λαμπερά looks. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις βόλτες της στα αρχεία της μόδας, με αποτέλεσμα να φορέσει μερικά από τα πιο εξωφρενικά σχέδια του Thierry Mugler και κάποια απολύτως συλλεκτικά του Jean Paul Gaultier; Αλλά η φήμη της για τις ενδυματολογικές επιλογές της δεν περιορίζεται σε αυτά. Ας θυμηθούμε την εμφάνισή της στο Bonnaroo festival τον Ιούνιο 2019: Η Cardi B εμφανίστηκε στη σκηνή με μία εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα, η πίσω πλευρά της οποίας σκίστηκε κατά τη διάρκεια της θεαματικής συναυλίας της! Ένα χρόνο μετά, η φόρμα αυτή είναι κομμάτι της ιστορίας και διατίθεται προς πώληση.

Σε δημοπρασία η διάσημη ολόσωμη εφαρμοστή φόρμα της Cardi B!-1
©Getty Images

Το ρούχο είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό – είναι ένα έργο τέχνης από glitter εξάλλου -, αλλά η ιστορία που κουβαλάει είναι αυτό που μπορεί να βάλει σε πραγματικό πειρασμό έναν αληθινό θαυμαστή της Cardi B. Για όσους δε γνωρίζουν, η ολόσωμη φόρμα σκίστηκε στην πίσω πλευρά της, όταν η Cardi B επιχείρησε να πηδήξει από μία πλατφόρμα. Η Cardi B δεν αποχώρησε τρέχοντας και ντροπιασμένη, αλλά βάδισε προς τα παρασκήνια και μερικά λεπτά αργότερα επέστρεψε φορώντας ένα λευκό μπουρνούζι. Όσο παρέμεινε στη σκηνή, έκανε ένα δικό της αυτοσχέδιο styling, δένοντας το πάνω μέρος του μπουρνουζιού στη μέση για να αποκαλύψει ένα strapless σουτιέν. Μόνο η Cardi B μπορεί να δώσει νέους τρόπους να φορέσεις ένα μπουρνούζι.

Η ολόσωμη φόρμα της, μαζί με το σκίσιμο, θα πωληθεί μέσω δημοπρασίας (Nate D. Sanders Auctions) με τιμή εκκίνησης τα 8,000 δολάρια.

Originally published on Vogue.com

Διαβάστε επίσης | Η Salma Hayek μας δείχνει το τέλειο κόκκινο κραγιόν για μελαχρινές