τα-5-sneakers-που-αγαπούν-περισσότερο-τα-it-girls-αυτή-177649
©@lucywilliams02

Αν είστε λάτρεις των sneakers, μάλλον θα διαθέτετε ήδη τη δική σας προσωπική συλλογή με όλα εκείνα τα ζευγάρια που ξέρατε από την πρώτη στιγμή ότι θα ευχαριστηθείτε αμέσως μόλις τα αγοράσετε. Γιατί τι πιο ωραίο από το να ξέρεις πως μπορείς να φορέσεις τα νέα σου παπούτσια ακόμη και μερικά λεπτά από τη στιγμή που τα αγόρασες; Βολικά και πάντα in fashion, τα sneakers αποτελούν κάθε χρόνο το «παπούτσι της σεζόν» και κερδίζουν ολοένα και περισσότερους fan που πια δεν τα αποχωρίζονται ούτε για τις βραδινές τους εξόδους.

Ένα καλό ζευγάρι sneakers άλλωστε μπορεί να φορεθεί με τα πάντα και για όλες τις ώρες, επιβεβαιώνοντας πως το athleisure που τόσο λατρέψαμε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα στα 90s, έχει επιστρέψει για τα καλά πλέον και μάλιστα προβλέπεται να μείνει. Τα λευκά sneakers είναι φυσικά πάντα πρώτα στη λίστα με τα αγαπημένα μας, αλλά μιας και η άνοιξη μας καλεί για πειραματισμό, τα sneakers με χρώμα, ιδιαίτερο σχεδιασμό και καλοκαιρινά υλικά γίνονται η επόμενη μεγάλη μας επένδυση.

Μια ματιά στα Instagram προφίλ των it girls θα σας πείσει. Από τα κλασικά ugly Nike Cortez, στα most-wanted New Balance και τα μοντέρνα Reebok Club C, τα sneakers του καλοκαιριού είναι διαχρονικά αλλά with a twist. Εσείς ποιο θα επιλέξετε;

1. Νew Balance 991 Nubuck

©Diego Anciano
©Νew Balance

Sneakers, Νew Balance

2. Adidas Samba

©Adidas

Sneakers, Adidas Originals

3. Reebok Club C

©Reebok

Sneakers, Reebok x Maison Margiela

4. Nike Cortez