το-επόμενο-valentino-haute-couture-show-θα-πραγματοποιηθεί-σ-180715
©Press

Η επιλογή της τοποθεσίας δεν ήταν τυχαία, καθώς για τον Pierpaolo Piccioli, η Βενετία αποτελεί πηγή της τέχνης, της μουσικής, της αρχιτεκτονικής, του κινηματογράφου, και σχετίζεται με κάθε πτυχή της δημιουργικότητας. “Ένα από τα πιο απαιτητικά κομμάτια της δουλειάς μου, αυτή τη δύσκολη περίοδο, ήταν η αναδιοργάνωση των σκέψεών μου, η αναπροσαρμογή των concept, η αναζήτηση τοποθεσιών για τα Couture shows του Valentino. Η τωρινή νοοτροπία ταξίδεψε με την φαντασία σου, με ώθησε να ονειρευτώ πιο δυνατά και πιο μεγάλα. Η επόμενή μου κολεξιόν υψηλής ραπτικής, θα φέρει την ονομασία Valentino Des Ateliers καθώς η προσέγγιση της επιδείξης έχει να κάνει και με το ίδιο το όνομα.Έχω προκαλέσει τον εαυτό μου να οργανώσει μια συμφωνία διαφορετικών ψυχών, ιδεών και δημιουργικών συνεισφορών.

Όλες αυτές οι σκέψεις με οδήγησαν στη Βενετία. Αυτή η πόλη δημιουργεί δονήσεις στην τέχνη, την μουσική, την αρχιτεκτονική, τον κινηματογράφο, και σε ο,τιδήποτε έχει σχέση με την δημιουργικότητα. Γι’ αυτό και ήταν μια φυσική επιλογή να πάρω αυτή την απόφαση. Είμαι ένας σχεδιαστής, ένας δημιουργός μόδας, και χρειάζομαι να οραματίζομαι τις δημιουργίες μου μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια. Η Βενετία είναι το κάδρο της κολεξιόν Valentino des Ateliers Collection”, δήλωσε ο Pierpaolo Piccioli.

Λόγω των συνθήκων και για λόγους ασφαλείας, μόνο ένας μικρός αριθμός καλεσμένων θα έχει τη δυνατότητα να παρευρεθεί στο fashion show. Θα είναι όμως και προσβάσιμο από όλους και μέσω της πλατφόρμας Fédération de la Haute Couture et de la Mode, όπως και των social media.

Διαβάστε επίσης | Pierpaolo Piccioli: Η επανάσταση είναι εδώ

MHT