ο-balenciaga-παρουσιάζει-το-νέο-all-inclusive-φόρεμα-137919
©Gorunway.com

H πρόσφατη ανακοίνωση του οίκου ότι θα επιστρέψει στην υψηλή ραπτική, έκανε το σόου του Balenciaga ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα αυτή τη σεζόν – αν και πάντα είναι. Μετά την σύσταση της εικονικής ποδοσφαιρικής ομάδας Balenciaga FC και των ρούχων που «ντύνουν» τους παίκτες-μοντέλα, το ερώτημα είναι ποιος θα τολμήσει πρώτος τα all-inclusive φορέματα που παρουσίασε ο Gvasalia.

Αποτελούμενα από γάντια, leggings, φόρεμα και παπούτσια – όλα σε ένα –  τα bodycon φορέματα που είδαμε στην πασαρέλα σχεδιάστηκαν για να μοιάζουν με «δεύτερο δέρμα, να είναι αποκαλυπτικά και ταυτόχρονα ασαφή», σύμφωνα με τον οίκο. H Bella Hadid και η Kim Kardashian, που παρακολούθησαν το σόου στο Saint-Denis, θα μπορούσαν σίγουρα να είναι μέσα στις πρώτες celebrities που θα τολμούσαν κάτι τέτοιο, εκτός αν τις προλάβει κάποια σταρ στο κόκκινο χαλί ή ακόμη καλύτερα στο Φεστιβάλ των Καννών, που πλησιάζει.

Ωστόσο, τα bodycon φορέματα δεν ήταν τα μόνα που έκλεψαν την παράσταση. Τα δύο σχέδια σε μαύρο και ασημί, καλυμμένα από πάνω μέχρι κάτω με παγέτες, και αποκαλυπτικές πλάτες, ήταν αυτά που μας προϊδέασαν για το τι να περιμένουμε στην επιστροφή του οίκου στην υψηλή ραπτική τον Ιούλιο.

Ο Balenciaga παρουσιάζει το νέο all-inclusive φόρεμα-1
©Gorunway.com
Ο Balenciaga παρουσιάζει το νέο all-inclusive φόρεμα-2
©Gorunway.com
Ο Balenciaga παρουσιάζει το νέο all-inclusive φόρεμα-3
©Gorunway.com
Ο Balenciaga παρουσιάζει το νέο all-inclusive φόρεμα-4
©Gorunway.com
Ο Balenciaga παρουσιάζει το νέο all-inclusive φόρεμα-5
©Gorunway.com
Ο Balenciaga παρουσιάζει το νέο all-inclusive φόρεμα-6
©Gorunway.com

Διαβάστε περισσότερα για τις τάσεις της μόδας στο Vogue.gr.

MHT