κρόσσια-η-τάση-που-θα-υιοθετήσουμε-και-188112
©Leonie Hanne/Instagram

Τα κρόσσια δεν σταματούν να επιστρέφουν ξανά και ξανά στη μόδα, κάθε φορά με ένα διαφορετικό τρόπο. Είτε πιο chunky, είτε πιο λεπτά τα συναντάμε σε φορέματα, πανωφόρια, φούστες, ακόμα και σε τσάντες ή clutches, οπότε κάθε φορά έχουν να μας προτείνουν και ένα νέο στυλ. Τα κρόσσια είναι αυτή η λεπτομέρεια που χαρίζει κίνηση σε ένα street style look, και φυσικά τραβούν όλα τα βλέμματα. Οι resort 2022 collections των σχεδιαστών, επιβεβαίωσαν πως παραμένουν τάση, ενώ τα είδαμε και στο street style στην τελευταία Couture Week του Παρισιού, οπότε ξέρουμε πως θα συνεχίσουμε να τα φοράμε και την επόμενη χρονιά.

H Vogue συγκέντρωσε όλους τους τρόπους να φορέσετε τα κρόσσια τη νέα σεζόν.

Κρόσσια: Η τάση που θα υιοθετήσουμε και την επόμενη σεζόν-1
©Dior

Τα φορέματα με κρόσσια

Στο Cruise 2022 show του οίκου Dior που παρουσιάστηκε στην Αθήνα, είδαμε μίντι μεταλλιζέ φορέματα με κρόσσια συνδυασμένα με sneakers, δίνοντας ένα twist ακόμα και σε ένα sporty chic look.

Κρόσσια: Η τάση που θα υιοθετήσουμε και την επόμενη σεζόν-2
©Chanel

Η φούστα με κρόσσια

Η Virginie Viard στην Cruise 2022 συλλογή της για τον οίκο Chanel δημιούργησε ροκ δερμάτινες φούστες με κρόσσια, τις οποίες συνδύασε T-shirts και μποτάκια, ένα στυλ πάντα διαχρονικό και επίκαιρο. Τα κρόσσια στο ύψος της μέσης δημιουργούν μια χορευτική κίνηση σε μια εμφάνιση.

Κρόσσια: Η τάση που θα υιοθετήσουμε και την επόμενη σεζόν-3
©Gabriela Hearst

Οι μίντι φούστες

Η Gabriela Hearst μέσα από την συλλογή της για τον οίκο Chloé απέδειξε πως τα κρόσσια δεν είναι απαραίτητα bohemian, αλλά μπορούν να ενταχθούν και σε ένα elegant και πιο polished look.

Μπότες με κρόσσια

Το cowboy look γίνεται ακόμα πιο hot όταν περιλαμβάνει και κρόσσια. Τα cowboy booties με τα κρόσσια θα γίνουν σίγουρα εμμονή τη νέα σεζόν.

Κρόσσια: Η τάση που θα υιοθετήσουμε και την επόμενη σεζόν-4
©Leonie Hanne/Instagram

Ένα φόρεμα με κρόσσια συνδυασμένο με σακάκι, μπορεί να μας ακολουθεί ακόμα και στα office looks, κάνοντας σίγουρα πιο ενδιαφέρουσα μια εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης | Τζιν παντελόνι + Converse: Οι τοπ συνδυασμοί για τους επόμενους μήνες