Ο Max La Manna είναι ένας ξεχωριστός σεφ. Δεν είναι μόνο ένας ακόμα vegan, αλλά ο κατάλληλος για να σου δείξει πώς να μαγειρεύεις χωρίς να πηγαίνει τίποτα από τα υλικά που χρησιμοποιείς χαμένο.

 

Για να μπορέσετε να δείτε αυτό το instagram post παρακαλώ αποδεχτείτε τα cookies

Privacy Settings

«Έμεινα έκπληκτος όταν συνειδητοποίησα πόσα διαφορετικά πιάτα μπορούσα να μαγειρέψω σαν vegan, γευστικά και εντελώς φυσικά. (…) Νιώθω εξαιρετικά δημιουργικός στην κουζίνα μου. Κυρίως με το γεγονός ότι μπορώ να μαγειρέψω κάτι, χωρίς να πετάξω τίποτα. Ξέρετε ότι τα τρόφιμα που δεν κομποστοποιούνται καταλήγουν στη χωματερή και παράγουν ένα αέριο του θερμοκηπίου, το γνωστό μεθάνιο, το οποίο ευθύνεται σε τεράστιο βαθμό για την κλιματική αλλαγή;», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του στη Vogue.fr.

 

Για να μπορέσετε να δείτε αυτό το instagram post παρακαλώ αποδεχτείτε τα cookies

Privacy Settings

Στην κουζίνα έχει τη δική του – επαναστατική – τεχνική μαγειρικής, η οποία στηρίζεται στη λογική της βιωσιμότητας, της περιβαλλοντικής συνείδησης και της πράσινης ανάπτυξης. Είναι απλό: κανένα τρόφιμο δεν πάει χαμένο. Οι συσκευασίες και τα υπολείμματα τροφίμων που θα βρεις στην κουζίνα του, αποθηκεύονται και επαναχρησιμοποιούνται, ενώ το 100% των απορριμμάτων μπορεί να κομποστοποιηθεί.

 


©www.maxlamanna.com

Μετρώντας 75,5 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, ο La Manna κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο με τίτλο “More Plants, Less Waste”, με την υπογραφή του εκδοτικού οίκου Yellow Kite, στις σελίδες του οποίου παρουσιάζει 80 vegan συνταγές, καθώς και συμβουλές οικολογικής διαχείρισης των αποβλήτων μ’ έναν ευφάνταστο τρόπο, όπως για παράδειγμα ένα μηνιαίο “zero waste” challenge. Η δυναμική και πολύχρωμη κουζίνα του είναι ο ορισμός του καλού και ποιοτικού φαγητού, ενώ οι συνταγές του είναι ωφέλιμες τόσο για τη σωματική μας υγεία, όσο και για το περιβάλλον.

 

Για να μπορέσετε να δείτε αυτό το instagram post παρακαλώ αποδεχτείτε τα cookies

Privacy Settings

 

Read More at Vogue.fr