Λουσμένοι με φως, σε ένα μαγευτικό νησάκι της Μεσογείου, οι ιστορικοί αμπελώνες Domaine de l’Ile παράγουν μία ποικιλία κρασιών που αποπνέουν απόλυτα τον χαρακτήρα του τόπου τους. Ροζέ και λευκό, τα κρασιά του οίκου Chanel παρασκευάζονται υπό την επίβλεψη του Nicolas Audebert, manager του Château Rauzan-Ségla στη Margaux και Châteaux Canon & Berliquet στο Saint-Emilion.

Το νησί Porquerolles στον γαλλικό νότο, είναι το αιθέριο μέρος που φιλοξενεί την έκταση του αμπελώνα Domaine de l’Ile, μία έκταση σύμβολο για το νησί. Πρώτος ιδιοκτήτης υπήρξε ο οραματιστής François-Joseph Fournier, που αγόρασε το νησί, έναν αιώνα πριν και αφιέρωσε τη ζωή του σε αυτό, δημιουργώντας έναν επίγειο παράδεισο. To 2019, έχοντας εμπειρία ως οινοποιός και θαλασσοπόρος, ο εγγονός του, Sébastien Le Ber, άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του νησιού, εμπιστευόμενος αυτήν τη μοναδική κληρονομιά στον οίκο Chanel.
