η-lady-gaga-ανακοινώνει-με-τον-πιο-εκκεντρικό-149500

Μπορεί η κυκλοφορία του 6ου άλμπουμ της, Chromatica, τον Ιούνιο, να σηματοδότησε την πιο δυναμική επιστροφή της ιδιαίτερης σταρ στη μουσική dance-pop σκηνή, αλλά δυστυχώς η πανδημία και οι συνέπειές της μας στέρησαν ένα μεγάλο μέρος από αυτά που θα επακολουθούσαν υπό φυσιολογικές συνθήκες. Όπως είναι φυσικό, προωθητικές performance και παγκόσμια τουρ αναβλήθηκαν μέχρι νεωτέρας και οι φαν δεν μπόρεσαν να απολαύσουν από κοντά την εμπειρία του Chromatica – ούτε τα πολυαναμενόμενα on stage look της Gaga.

Ωστόσο, σήμερα, αρκετούς μήνες μετά, φαίνεται πως η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη. Με ανάρτησή της στο Instagram λίγες μέρες πριν, η Gaga ανακοίνωσε δημόσια την πρώτη της live performance, ως μέρος των MTV Video Music Awards, στο τέλος του Αυγούστου. Η δομή της εκδήλωσης έχει αναδιοργανωθεί και προγραμματιστεί με βάση τα νέα δεδομένα, και οι performance των διάφορων καλλιτεχνών θα διεξαχθούν σε εξωτερικούς χώρους στη Νέα Υόρκη με περιορισμένο ή καθόλου κοινό. Η Gaga εκτός από το σόου που θα παρουσιάσει, είναι προτεινόμενη για 9 βραβεία, μεταξύ αυτών και για το Video of the Year, για το κομμάτι “Rain on Me” με την Ariana Grande.

Την ανακοίνωση της συμμετοχής της στη μεγάλη μουσική εκδήλωση έκανε η ίδια, δίνοντας στους ακολούθους της τίποτα λιγότερο από αυτό που περίμεναν. Στην αυλή του σπιτιού της και με υπόκρουση το “Chromatica I”, η Gaga πίνει καφέ φορώντας μπουρνούζι, παντόφλες και ένα τεράστιο anime-inspired headpiece σε έντονο ροζ.

Αν η εκκεντρική αμφίεσή της αποτελεί teaser του look που θα παρουσιάσει στα VMAs ή αν απλά έτσι κυκλοφορεί στο σπίτι της μένει να φανεί.

Originally published on vogue.com

Διαβάστε επίσης | Αυτή είναι η απόλυτη playlist του καλοκαιριού