η-gigi-hadid-μοιράζεται-μια-σειρά-από-αδημοσίε-139203
©@gisposable

Με τις μέρες της καραντίνας να περνούν με αρκετές ώρες στον υπολογιστή και το τηλέφωνο, ένα νέο trend αναδύεται μέσα απο το Instagram. Το σπίτι έχει μεταμορφωθεί σε home office, με μια αίσθηση νοσταλγίας για το παρελθόν και τις δραστηριότητες που κάναμε πριν την αυτοαπομόνωση. Ανατρέχουμε, λοιπόν, στο Camera Roll του κινητού μας για να θυμηθούμε ωραίες στιγμές με τους φίλους και την οικογένεια μας.

Μέσα από τις φωτογραφικές αναμνήσεις δημιουργούνται γλυκόπικρα συναισθήματα – που τελικά εκφράζονται μέσα από ένα (ή και περισσότερα) post. Έτσί λοιπόν και η Gigi Hadid, δημοσίευσε μια σειρά από polaroid φωτογραφίες από τις εβδομάδες μόδας του Μιλάνου και του Παρισιού. Από τα fittings των σχεδιαστών, έως τις μοναδικές στιγμές που έζησε στα παρασκήνια των shows – το διάσημο μοντέλο ξεκλειδώνει το αρχείο του και μοιράζεται την διασκεδαστική πλευρά του modelling.

Μια παιχνιδιάρικη εικόνα της Kaia Gerber με καλσόν και φουρκέτες στα μαλλιά πριν από το show του Prada, αυθόρμητα πορτρέτα της Bella Hadid και η τελευταία του εμφάνιση του Jean Paul Gaultier – ρίξτέ μια μάτια στις AW20 πασαρέλες μέσα από τον φωτογραφικό φακό της Gigi Hadid:

https://www.instagram.com/p/B-ivyjFnKcp/

https://www.instagram.com/p/B-in7jVhBqo/

https://www.instagram.com/p/B-imPHehjzM/