πρίγκιπας-william-το-μήνυμά-του-για-τον-παππ-174290
©Kensington Royal/ Instagram

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών. Ο Ουίλιαμ επέλεξε να τον αποχαιρετήσει με ένα τρυφερό μήνυμα και μια φωτογραφία που τράβηξε η Kate Middleton, στην οποία απεικονίζεται ο μικρός George και ο προπάππους του. Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ εξέφρασε πως θα είναι πάντα ευγνώμων για την στήριξη του Πρίγκιπα Φιλίππου προς την Kate Middleton. “Η εκατονταετία ζωής του παππού μου καθορίστηκε από την υπηρεσία του, στη χώρα του και την Κοινοπολιτεία, στη σύζυγό του και βασίλισσα και στην οικογένειά μας. Θα μου λείψει ο παππούς μου, όμως γνωρίζω ότι θα ήθελε να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε. Ο παππούς μου ήταν ένας εξαιρετικός άνδρας και ανήκε σε μια φανταστική γενιά. Η Κάθριν κι εγώ θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι εκείνος θα ήθελε και θα στηρίξουμε τη βασίλισσα τα επόμενα χρόνια”,  έγραψε.

“Θα είμαι πάντα ευγνώμων που η σύζυγός μου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον παππού μου για τόσα χρόνια και για την καλοσύνη που της έδειξε. Δεν θα θεωρήσω ποτέ δεδομένες τις ιδιαίτερες αναμνήσεις που είχαν τα παιδιά μου, όταν o προπάππους τους ερχόταν με την άμαξά του να τα πάρει και είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μόνα τους την περιπετειώδη φύση του και το άτακτο χιούμορ του”.

Η κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Απριλίου, με μόλις τριάντα άτομα λόγω των μέτρων ασφαλείας για τον Covid-19. Θα παρευρεθεί και ο Πρίγκιπας Harry, χωρίς τη Meghan Markle που λόγω της εγκυμοσύνης της έμεινε στο Λος Άντζελες.

Διαβάστε επίσης | Έφυγε από τη ζωή ο Πρίγκιπας Φίλιππος: 17 σπάνιες φωτογραφίες