το-καλοκαιρινό-party-της-apivita-μάς-έβαλε-σε-mood-δια-230954

Τα party μας είχαν λείψει. Μετά από δύο χρόνια διαδικτυακής επικοινωνίας μέσω Zoom λόγω των μέτρων για την πανδημία, η Apivita διοργάνωσε το πιο εξωτικό event σε ένα σποτ που θυμίζει σίγουρα καλοκαίρι, την ατμοσφαιρική αυλή της Καραβαϊκής. Αφορμή ήταν τα αντηλιακά BEE SUN SAFE και οι μάσκες EXPRESS BEAUTY της Apivita, τα must-have προϊόντα που θα έχει σίγουρα το νεσεσέρ των διακοπών μας.

Το καλοκαιρινό party της Apivita μάς έβαλε σε mood διακοπών-1
©Apivita

Τη βραδιά άνοιξε η οικοδέσποινα της βραδιάς Λίνα Κοριζή, Global PR Senior Manager της Apivita, η οποία καλωσόρισε τους καλεσμένους. Σειρά είχε η Βάσια Γεργίνη, Marketing Manager APIVITA Ελλάδας, που μίλησε για το success story της σειράς αντηλιακών BEE SUN SAFE, τα οποία, από την πρώτη στιγμή που λανσαρίστηκαν, έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στην αγορά, τόσο για τη μεγάλη ποικιλία τους σε επιλογές για όλες τις ανάγκες, όσο και για την Clean BeautyClean Ocean προσέγγισή τους, η οποία εξασφαλίζει την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος.

Το καλοκαιρινό party της Apivita μάς έβαλε σε mood διακοπών-2
©Apivita

Στη συνέχεια, ο Σωτήρης Πάστρας, Sustainability & Corporate Responsibility Manager, παρουσίασε τα αποτελέσματα της συνεργασίας της APIVITA για το 2021 με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Aegean Rebreath, που έχει ως σκοπό την προστασία των θαλάσσιων οικοσυστημάτων, καθώς και το πλάνο δράσεων και ενεργειών για το 2022 στο πλαίσιο της συμμετοχής της APIVITA στον οργανισμό 1% for the planet. Επιπλέον, παρουσίασε την πολύ όμορφη digital καμπάνια της APIVITA για την φετινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η οποία, ζητώντας βοήθεια από 7 «γοργόνες» influencers, θέλησε να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την σημασία της προστασίας των θαλασσών.

Το καλοκαιρινό party της Apivita μάς έβαλε σε mood διακοπών-3

Στο καλοκαιρινό party της Apivita είδαμε και την Ελληνίδα σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά, η οποία φέτος σχεδίασε και τα πιο όμορφα νεσεσέρ για την σειρά αντηλιακών BEE SUN SAFE, ντύνοντάς τα με τα χαρακτηριστικά μοτίβα της.

Το καλοκαιρινό party της Apivita μάς έβαλε σε mood διακοπών-4

Το καλοκαιρινό party της Apivita μάς έβαλε σε mood διακοπών-5

MHT