η-meghan-markle-σχεδιάζει-μια-capsule-συλλογή-για-καλό-σ-103083
©Getty Images

Πρόκειται για τη νέα φιλανθρωπική δράση της Meghan Markle και συγκεκριμένα τη δημιουργία μιας capsule συλλογής με workwear κομμάτια, σε συνεργασία με τα καταστήματα Marks & Spencer, John Lewis & Partners, Jigsaw και την στενή φίλη της και σχεδιάστρια Misha Nonoo.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

Η συγκεκριμένη συλλογή ενδυμάτων δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Smart Works, μια φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά τις άνεργες και ευάλωτες γυναίκες να επιστρέψουν στον εργασιακό χώρο με τα κατάλληλα ρούχα και – φυσικά – την απαραίτητη αυτοπεποίθηση.

Η Meghan Markle συνδυάζει δύο από τις μεγάλες αγάπες της: τη μόδα και τη φιλανθρωπική δράση

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

Η ιδέα πίσω από τη συλλογή είναι απλή: Για κάθε κομμάτι που θα πωλείται ένα άλλο θα δωρίζεται για φιλανθρωπικό σκοπό. «Αυτό μας επιτρέπει να γινόμαστε μέρος της ιστορίας κάποιου άλλου», δήλωσε η Δούκισσα στο τεύχος Σεπτεμβρίου της British Vogue, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου 2019. Ωστόσο, δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί τα κομμάτια της συλλογής.

To τεύχος Σεπτεμβρίου της British Vogue θα τιτλοφορείται “Forces for Change” (Δυνάμεις για την Αλλαγή) και αποτελεί ένα αφιέρωμα σε 15 γυναίκες «ενωμένες από τη δύναμη τους να ξεπερνούν εμπόδια», σύμφωνα με ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την βασιλική οικογένεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue) στις

Για το συγκεκριμένο τεύχος η Δούκισσα του Sussex, μαζί με τον editor-in-chief της British Vogue, Edward Enninful, συγκέντρωσε μια σειρά από γυναίκες που θαυμάζει και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μόδας, του κινηματογράφου, της τεχνολογίας και των επιστημών. Ανάμεσα στις 15 γυναίκες που θα κοσμήσουν το εξώφυλλο του περιοδικού θα είναι και η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Jacinda Ardern, οι ηθοποιοί-ακτιβίστριες Jane Fonda και Salma Hayek Pinault, αλλά και η νεαρή ακτιβίστρια Greta Thunberg.

Read more at Vogue.de