η-vichy-συνεργάζεται-με-την-μαρία-καβογιάν-199912

Η συνεργασία της Vichy με τη Μαρία Καβογιάννη έχει στόχο να δώσει φωνή στις γυναίκες σε όλα τα στάδια της εμμηνόπαυσης παρουσιάζοντας μια καμπάνια ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και ενδυνάμωσης των γυναικών.

Η Vichy συνεργάζεται με την Μαρία Καβογιάννη με στόχο τη γυναικεία ενδυνάμωση-1

Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν την παρουσίαση των προϊόντων της εμβληματικής σειράς Neovadiol και στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εξαιρετική παράσταση «Το Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή, σε σκηνοθεσία Κωσταντίνου Μαρκουλάκη, στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαρία Καβογιάννη με την Μαρία Κίτσου.

Η Vichy συνεργάζεται με την Μαρία Καβογιάννη με στόχο τη γυναικεία ενδυνάμωση-2

Στο event έδωσαν το παρόν σημαντικές παρουσίες όπως η Δερματολόγος & Αφροδισιολόγος, Παναγιώτa Ρήγα, οι Σοφία Καλανταρίδου & Αρετή Αυγουλέα από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Κλιμακτηρίου & Εμμηνόπαυσης, η Μαρία Αντωνά, Δημοσιογράφος αλλά και γνωστές bloggers & influencers με τις μητέρες τους.

Η Vichy συνεργάζεται με την Μαρία Καβογιάννη με στόχο τη γυναικεία ενδυνάμωση-3

«Αυτή η συνεργασία με τη Vichy δεν αποτελεί για εμένα μια απλή συνεργασία. Είναι ένας τρόπος, ένα μέσο για να ενημερώσουμε όλες τις γυναίκες για ένα θέμα που αποτελεί taboo. Ένας τρόπος για να βρούμε φωνή όλες μας και να πούμε ‘ναι, περνάω εμμηνόπαυση’. Είναι κομμάτι της ζωής μας που είναι αναπόφευκτο και συνάμα όμορφο. Αρκεί να ενημερωνόμαστε για αυτό, να το συζητάμε ανοιχτά και να το υποδεχόμαστε με αγάπη, υπομονή και πολλή επιμονή», σημείωσε η Μαρία Καβογιάννη.

Η Vichy συνεργάζεται με την Μαρία Καβογιάννη με στόχο τη γυναικεία ενδυνάμωση-4

MHT