καρέ-μαλλιά-η-penelope-cruz-τα-τόλμησε-168398
©Penélope Cruz

Τα καρέ μαλλιά συνεχίζουν να είναι big hit, κάνοντας ακόμα και τις πιο διστακτικές να υποκύπτουν. Σε αυτή την περίπτωση ανήκει και η λαμπερή Penélope Cruz, μια σταρ που έχουμε ταυτίσει με τα μακριά στιλπνά μαλλιά της. Σε ποστ που ανέβασε στο Instagram account της, η ηθοποιός και μούσα της Lancôme, τόλμησε την αλλαγή και εμφανίζεται με ένα ασύμμετρο γαλλικό καρέ και φλογερά κόκκινα χείλη.

Οι στρογγυλεμένες άκρες του πλαισιώνουν το όμορφο πρόσωπο της Penélope Cruz, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά της. Το συγκεκριμένο καρέ κούρεμα, είναι το ιδανικό για όσες θέλουν να κάνουν αυτή την αλλαγή, αλλά φοβούνται και να πάρουν την απόφαση. Πρόκειται για αυτό το long bob που κολακεύει ιδιαίτερα τα στρογγυλά πρόσωπα και αυτά σε σχήμα καρδιάς. Ένα ανεπιτήδευτο στυλ που δείχνει και polished και cool, γι’ αυτό και συναντά τόσες οπαδούς. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Emily in Paris Lily Collins σχολίασε: “Αυτά τα μαλλιά!!!’, κάτω από τη φωτογραφία της Penélope Cruz.

Για την άνοιξη του 2021, τόσο το lob όσο και το bob, δηλαδή το κοντό καρέ, αποτελούν τα δυνατά trends που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε την επόμενη φορά που θα επισκεφτούμε το κομμωτήριο. Τα είδαμε στα show των οίκων Miu Miu, Prada, Chanel και Giambattista Valli,  σε πολλά διαφορετικά στυλ.

Διαβάστε επίσης | Ψάχνετε το κούρεμα που θα σας ανανεώσει; Η Vogue σας δίνει τη λύση