μανικιούρ-τα-7-χρώματα-που-θα-τονίσουν-234613
©Jinsoon/Instagram

Στις αρχές του καλοκαιριού το μανικιούρ μας ακολουθεί τις πιο δυνατές τάσεις, με τα bold και τα πιο φωτεινά χρώματα όπως το πορτοκαλί ή το μπλε να πρωταγωνιστούν στα νύχια. Πλέον όμως η επιδερμίδα έχει αρχίσει να αποκτά το πολυπόθητο ηλιοκαμένο εφέ και καθώς πλησιάζουμε προς τις διακοπές, το μαύρισμα θα είναι ακόμα πιο έντονο. Το μανικιούρ και το πεντικούρ των διακοπών έχουν στόχο να αναδεικνύουν την sunkissed επιδερμίδα μας, αφού ειδικά αυτή την περίοδο τα άκρα μας βρίσκονται στο επίκεντρο και θέλουμε να δείχνουν πάντα περιποιημένα.

Από το sandy nude, μέχρι το banana yellow ή το φούξια, τα χρώματα που επέλεξε η Vogue, δείχνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά σε μαυρισμένο δέρμα και θα κάνουν το καλοκαιρινό στυλ μας ακαταμάχητο.

Μανικιούρ: Τα 7 χρώματα που θα τονίσουν το μαύρισμά σας-1
©Izabel Goulart/Instagram

To banana yellow μανικιούρ

Μια απαλή απόχρωση που ταιριάζει περισσότερο σε μαυρισμένη επιδερμίδα, γι’ αυτό και γίνεται όλο και πιο δημοφιλής από τα μέσα τους τελευταίους καλοκαιρινούς μήνες. Συνδυάστε τα banana yellow νύχια με κοσμήματα στα πιο ζωηρά χρώματα.

Μανικιούρ: Τα 7 χρώματα που θα τονίσουν το μαύρισμά σας-2
©Betina Goldstein/Instagram

Το φούξια μανικιούρ

Το hot pink έχει την ιδιότητα να ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος. Αυτή την περίοδο το Barbiecore trend που κυριαρχεί στις celebrities, επιβάλλει και φούξια νύχια, οπότε λέμε ναι στην τάση.

Μανικιούρ: Τα 7 χρώματα που θα τονίσουν το μαύρισμά σας-3
©Rosie HW/Instagram

Το baby pink

Αυτό το απαλό ροζ δείχνει άτονο στην λευκή επιδερμίδα, γι’ αυτό και το προτιμάμε για τα μανικιούρ και τα πεντικιούρ των διακοπών.

Μανικιούρ: Τα 7 χρώματα που θα τονίσουν το μαύρισμά σας-4
©Jinsoon/Instagram

Το sandy nude

Αντί για λευκό χρώμα στα νύχια που ταιριάζει πάντα με το μαύρισμα, αυτό το καλοκαίρι επιλέξτε το sandy nude στο χρώμα της άμμου. Θα δημιουργήσει μια υπέροχη αντίθεση με τη sunkissed επιδερμίδα.

Μανικιούρ: Τα 7 χρώματα που θα τονίσουν το μαύρισμά σας-5
©Iram Shelton

Το φωτεινό πράσινο

Σκεφτείτε έξω από τα συνηθισμένα και τολμήστε ένα μανικιούρ σε φωτεινή πράσινη απόχρωση, που θα κάνει το μαύρισμα να φαίνεται ακόμα πιο έντονο.

Μανικιούρ: Τα 7 χρώματα που θα τονίσουν το μαύρισμά σας-6
©Iram Shelton/Instagram

To porcelain μανικιούρ

Το πορσελάνινο μανικιούρ είναι μια από τις πιο δυνατές τάσεις για το καλοκαίρι 2022. Είναι σχεδόν διάφανο, με λαμπερό φινίρισμα και ελαφρώς ροζ απόχρωση.

View this post on Instagram

A post shared by JINsoon (@jinsoon)

Οι απαλές αποχρώσεις

Το λιλά και το baby blue αναδεικνύονται καλύτερα σε sunkissed επιδερμίδα, οπότε βρίσκονται στις τοπ επιλογές μας.

Διαβάστε επίσης | Τα 10 καλοκαιρινά αρώματα που μπήκαν στο νεσεσέρ μας

MHT