οι-5-τάσεις-στα-μαλλιά-για-να-υποδεχτείτ-259884
©Getty Images

Η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού, αποτελεί πάντα πηγή έμπνευσης για τα πιο elegant fashion και beauty trends. Οι κορυφαίοι δημιουργοί συνδύασαν τα haute couture κομμάτια στο catwalk με εντυπωσιακά χτενίσματα. Κοινά χαρακτηριστικά ήταν η απλότητα και η ανεπιτήδευτη κομψότητα. Φυσικές μπούκλες, σινιόν, wet look, αφέλειες, ήταν μερικά από τα hair trends που ξεχώρισαν για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 και ανυπομονούμε να υιοθετήσουμε τους μήνες που ακολουθούν.

Το sleek look 

Στο show του οίκου Fendi είδαμε ένα sleek εφέ με τα μαλλιά προς τα πίσω, τέλεια χτενισμένα και ισιωμένα. Ο στόχος είναι να αναδεικνύονται τα αυτιά με εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Ένα χτένισμα κατάλληλο και για το καλοκαίρι.

Οι 5 τάσεις στα μαλλιά για να υποδεχτείτε την άνοιξη-1
©Getty Images

Οι έντονες αφέλειες

Κυματιστά μαλλιά, έντονες αφέλειες και φιλάρισμα που πλαισιώνει το πρόσωπο, ήταν η πρόταση του οίκου Valentino για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, ένα disco χτένισμα που ταίριαζε απόλυτα και με το mood της συλλογής.

Οι 5 τάσεις στα μαλλιά για να υποδεχτείτε την άνοιξη-2
©Getty Images

Το σινιόν

Η Chiara Ferragni παρακολούθησε το show του οίκου Schiaparelli με το χτένισμα που είδαμε και στο catwalk. Πρόκειται για ένα χαμηλό σινιόν, ενώ τα μαλλιά στο πλάι σταθεροποιήθηκαν με τζελ.

Οι 5 τάσεις στα μαλλιά για να υποδεχτείτε την άνοιξη-3
©Getty Images

Η πλαϊνή χωρίστρα

Το πιο εύκολο τρικ για να δώσετε όγκο στα μαλλιά, είναι να δημιουργήσετε μια χωρίστρα στο πλάι, όπως είδαμε στο show Armani Privé. Για ένα ρετρό vibe, επιλέξτε να πιάσετε τα μαλλιά στο πίσω μέρος σε ένα χαμηλό σινιόν.

Οι 5 τάσεις στα μαλλιά για να υποδεχτείτε την άνοιξη-4
©Acielle/Style du Monde

Οι φυσικές μπούκλες

Στο show του οίκου Chanel τα μαλλιά ήταν effortless, αποπνέοντας την πολυπόθητη parisian chic αισθητική. Τονίστηκαν με χαλαρές μπούκλες και έμοιαζαν σαν να έχουν στεγνώσει φυσικά, αλλά χωρίς φριζάρισμα στο πάνω μέρος του κεφαλιού.

Οι 5 τάσεις στα μαλλιά για να υποδεχτείτε την άνοιξη-5
©Acielle/Style du Monde

To ballerina bun

Με την clean girl αισθητική να αποτελεί το viral trend του TikTok, ήταν λογικό να δούμε στο catwalk και το απόλυτο clean girl χτένισμα. Πρόκειται φυσικά για το ballerina bun, τον πολύ απλό κότσο μπαλαρίνας, που δείχνει πάντα polished.

Διαβάστε επίσης | Γιατί δεν πρέπει να κοιτάζετε το κινητό σας όταν ξυπνάτε;

MHT