το-blush-effect-κούρεμα-θα-γίνει-η-τάση-του-2024-299701
©Getty Images

Το blush effect κούρεμα είναι η νέα εμμονή του 2024

Το γεγονός ότι η Jennifer Aniston είναι αφοσιωμένη στο bob haircut για περισσότερα από 30 χρόνια, με μικρές παραλλαγές στο shape των μαλλιών της, συμβαίνει σίγουρα για κάποιο λόγο. Για την ακρίβεια το κούρεμά της είναι ένα αληθινό icon που ασκεί επιρροή. Σύμφωνα με έρευνα της hair care εταιρείας Goody, περισσότερες από 11 εκατομμύρια γυναίκες το έχουν αντιγράψει από το 2011.

Το blush effect κούρεμα θα γίνει η τάση του 2024-1
©Getty Images

Αυτό το κούρεμα έχει την ιδιότητα να πλαισιώνει το πρόσωπο, γι’ αυτό και επιστρέφει δυναμικά το 2024. Το επιβεβαιώνει και η hairstylist Daniele Sigigliano, που προβλέπει πως τα έντονα layers θα κυριαρχήσουν τη νέα χρονιά. “Τα 90s ήρθαν για να μείνουν και αυτό το κούρεμα αποτελεί απόδειξη. Είναι ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών γιατί προσαρμόζεται σε κάθε μήκος και πυκνότητα. Επίσης δεν χρειάζεται styling”, εξηγεί.

Το blush κούρεμα στο οποίο και παραμένει πιστη η Jennifer Aniston εδώ και τόσα χρόνια, θα γίνει μεγάλη τάση επειδή ταιριάζει σε μαλλιά με διαφορετικά μήκη, από τα πολύ μακριά μέχρι το καρέ ή ένα lob που φτάνει μέχρι τους ώμους.

Το blush effect κούρεμα θα γίνει η τάση του 2024-2
©Getty Images

Το blush effect 

Σκεφτείτε το blush κούρεμα σαν μια BB cream που φωτίζει την επιδερμίδα. Ακριβώς έτσι και αυτό το κούρεμα διαμορφώνει γωνίες στο πρόσωπο, σαν ένα φυσικό contouring, σαν να εφαρμόζετε ρουζ. Το blush κούρεμα χαρίζει κίνηση στα μαλλιά, ανάλογα και με το shape που θα επιλέξετε, δηλαδή αν εστιάσετε τα layers στα ζυγωματικά ή στο πιγούνι.

Το blush effect κούρεμα θα γίνει η τάση του 2024-3
©Getty Images

Πώς θα το πετύχετε

Η hairstylist Ángela Navarro συμβουλεύει να χρησιμοποιήσετε ψαλίδι για ένα full contour ή ξυράφι για να δώσετε ένταση στο οβάλ του προσώπου, δημιουργώντας ένα πιο στρογγυλεμένο ή τετράγωνο κούρεμα.

Το blush effect κούρεμα θα γίνει η τάση του 2024-4
©Getty Images

Το styling 

Το blush κούρεμα έχει την ευελιξία να διαμορφώνεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, από το πιο κομψό στυλ της Jennifer Aniston, μέχρι το ατημέλητο της Sarah Jessica Parker. Αν επιλέξετε να κόψετε και αφέλειες ή φράντζα, τότε το κούρεμα είναι ακόμα πιο layered.

Διαβάστε επίσης / Γάλα βρώμης: Γιατί πρέπει να το περιορίσετε;

MHT