το-creme-brulee-blonde-είναι-το-ξανθό-του-καλοκαιριού-281201

Η νέα hot απόχρωση στα μαλλιά είναι το Crème Brûlèe blonde

Μετά από επτά χρόνια η Beyoncé επέστρεψε στα live με την Renaissance World Tour, υιοθετώντας μια εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα με μοναδικά κοστούμια αλλά και μια υπέροχη απόχρωση στα μαλλιά.

Το Crème Brûlèe blonde

Το νέο ξανθό της σούπερ σταρ, θυμίζει επίσης τα μαλλιά από την Γέννηση της Αφροδίτης του Μποτιτσέλι και κάπως έτσι το καλοκαίρι 2023 ορίζεται από αυτό το hair color. Πρόκειται για το Crème Brûlèe blonde, που βασίζεται σε τρεις διαφορερικές αποχρώσεις και φωτίζει υπέροχα το χρώμα των μαλλιών. Είναι η ιδανική απόχρωση για να τονίσετε την μαυρισμένη επιδερμίδα των διακοπών και πρόκειται γι’ αυτό το ξανθό που ταιριάζει σε όλες.

Το Crème Brûlèe blonde είναι το ξανθό του καλοκαιριού-1
©Beyoncé/Instagram

Η Rita Hazan, δημιουργός του Crème Brûlèe blonde της Beyoncé, αποκάλυψε τα μυστικά πίσω από αυτό το καλοκαιρινό ξανθό στο Instagram της και η Vogue έχει όλες τις λεπτομέρειες. “Ήθελα να προχωρήσουμε με το ξανθό της Beyoncé σε ένα άλλο επίπεδο και να δημιουργήσω αυτό το όμορφο Crème Brûlèe blonde. Αυτό το χρώμα είναι ο τέλειος συνδυασμός από τρεις αποχρώσεις του ξανθού, baby, pale και χρυσό. Το αποτέλεσμα είναι ένα κρεμώδες χρώμα και πολυδιάστατο, όπου η φωτεινότητα του ξανθού τονίζεται μέσα από την αντίθεση με το καστανό. Θυμίζει το χρώμα της Crème Brûlèe, καθώς οι ρίζες έχουν αυτό το πικ σκούρο χρώμα που ξεθωριάζει προς τις άκρες όπου το χρώμα είναι πιο χρυσαφένιο, ενώ οι ξανθές τούφες ενδιάμεσα, στην ουσία λειτουργούν σαν μια κορνίζα για το πρόσωπο και το πλαισιώνουν”.

Το Crème Brûlèe blonde είναι το ξανθό του καλοκαιριού-2
©Getty Images

Καθώς μετράμε αντίστροφα για τις διακοπές, αναζητάμε αυτό το χρώμα μαλλιών που θα φωτίσει την επιδερμίδα μας και θα αναδείξει τκ μαύρισμα. Το Crème Brûlèe blonde ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Το καλοκαίρι στρεφόμαστε πάντα προς πιο φωτεινές αποχρώσεις ή και σε highlights που δίνουν λάμψη στο πρόσωπο, γι’ αυτό και οι πιο φυσικές αποχρώσεις του ξανθού πρωταγωνιστούν στις επιλογές μας.

Διαβάστε επίσης | 8 δροσερά looks για να ντυθείτε σωστά στον καύσωνα

MHT