το-καρέ-κούρεμα-που-δεν-φεύγει-ποτέ-από-262777
©Taylor LaShae/Instagram

Το καρέ κούρεμα αυτή τη στιγμή βρίσκεται ξανά στο peak του, όπως επιβεβαιώνουν τα supermodels που το τόλμησαν, από την Hailey Bieber μέχρι την Elsa Hosk. Ο λόγος που αυτό το κούρεμα παραμένει τόσο δημοφιλές, είναι γιατί πάντα ανανεώνεται. Μπορεί να εμφανίζεται με layers, ολόισιο, αρκετά κοντό ή και πιο μακρύ, ανάλογα και με τις τάσεις της κάθε σεζόν. Υπάρχει όμως και ένα καρέ κούρεμα που είναι πάντα στη μόδα και δείχνει fresh και μοντέρνο.

Πρόκειται για το microbob που βλέπουμε σταθερά στην influencer Taylor LaShae, ένα ίσιο καρέ κούρεμα που φτάνει λίγο κάτω από το ύψος των ζυγωματικών, ενώ πλαισιώνεται από ανάλαφρες αφέλειες.

Το καρέ κούρεμα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα-1
©Taylor LaShae/Instagram

Το κούρεμα που ανανεώνεται

Το συγκεκριμένο κούρεμα έχει την ευελιξία να μπορεί να αλλάξει στυλ ανάλογα με τη θέση της χωρίστρας, να δείχνει πιο wavy ή ίσιο, πιο messy ή polished, γι’ αυτό και η Taylor LaShae το επιλέγει σταθερά. Το κούρεμά της έχει αυτό το ανεπιτήδευτο parisian chic vibe και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στα κομμωτήρια από γυναίκες που θέλουν να υιοθετήσουν το look της.

H Taylor LaShae έδωσε το παρών στο street style της τελευταίας Εβδομάδας Μόδας Νέας Υόρκης και για ακόμα μια φορά όλα τα φώτα στράφηκαν στο καρέ της. Όπως εξηγεί και ο Elías Pedrosa, creative director του Oculto Hair Club salon, αυτό το καρέ κούρεμα δείχνει το πρόσωπο πιο στρογγυλό γι’ αυτό και θεωρείται ιδανικό για γυναίκες με οβάλ πρόσωπο, ενώ απαλύνει και τα χαρακτηριστικά του. Παράλληλα χάρη στις αφέλειες ταιριάζει και σε στρογγυλά πρόσωπα καθώς δημιουργούν γωνίες, οπότε αποτελεί την επιλογή που μπορεί να τολμήσει κάθε γυναίκα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το καρέ παραμένει η απόλυτη τάση και πλέον έχουμε έναν ακόμα λόγο να υποκύψουμε σε αυτό το κούρεμα λίγο πριν την άνοιξη. Η Hailey Bieber και η Elsa Hosk επέλεξαν ένα πιο polished bob haircut. Το κούρεμα της Taylor LaShae όμως είναι πιο ατημέλητο και έχει όγκο.

Διαβάστε επίσης | Ρυτίδες στο λαιμό: Πώς θα τις αντιμετωπίσετε;

MHT