pixelformula | Chanel ss21
pixelformula | Chanel ss21
pixelformula | Chanel ss21

Chanel Connects: Ο οίκος λανσάρει νέα σειρά με podcast για το μέλλον του πολιτισμού

Ο οίκος Chanel φέρνει κοντά μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα του χώρου του κινηματογράφου, της τέχνης, της αρχιτεκτονικής, του χορού, της μουσικής και της μόδας, για προσωπικές συζητήσεις σχετικά με το μέλλον του πολιτισμού.

Αντλώντας έμπνευση από την ιστορία του και τον σημαντικότατο ρόλο που ανέκαθεν διαδραματίζει στα πολιτιστικά τεκταινόμενα, ο οίκος Chanel ποντάρει στο «η ισχύς εν τη ενώσει» και ενώνει μερικούς από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της διεθνούς κουλτούρας, με σκοπό να διευρύνει τον διάλογο για τη σημασία της τέχνης σήμερα.

Στo Chanel Connects, τη νέα σειρά podcast του οίκου, οι πρωταγωνιστές καλούνται να συζητήσουν για  τις μοναδικές προκλήσεις του 2020 και να οραματιστούν τα νέα πολιτιστικά σύνορα του 2021 σε έναν ριζικά μεταμορφωμένο κόσμο. Τα θέματα που τίθενται ποικίλουν, περιλαμβάνοντας το νέο ρόλο της τεχνολογίας, τη δυναμική των social media και την ουσία της δημιουργικότητας.

Στις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν με ηχογραφήσεις που έγιναν είτε στα σπίτια τους, είτε σε στούντιο, συμμετέχουν οι ηθοποιοί Tilda Swinton και Keira Knightley, o μουσικός, σχεδιαστής και επιχειρηματίας Pharrell Williams,  οι παραγωγοί Lulu Wang, Garrett Bradley και Eliza Hittman, οι καλλιτέχνες Arthur Jafa και Jennifer Packer και πολλοί άλλοι.

Τα podcasts είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στις πλατφόρμες Spotify, Apple και στην ιστοσελίδα του οίκου.

Διαβάστε επίσης | Le Lion de Chanel: Το νέο άρωμα του οίκου εμπνευσμένο από την Gabrielle Chanel

Scroll to Top