η-naomi-campbell-θα-συμμετάσχει-στο-πρώτο-ψηφιακό-force-152846
©Vogue

Όσο περνούν οι μέρες, ο ενθουσιασμός για το πρώτο ψηφιακό συνέδριο Forces of Fashion που διοργανώνει ετησίως η Vogue γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος. Στις 16 και 17 Νοεμβρίου, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας, καθώς editors της Vogue, θα συντονιστούν για να συζητήσουν φλέγοντα ζητήματα, όπως η φυλετική ανισότητα, η κοινωνική δικαιοσύνη, η βιωσιμότητα και το μέλλον της μόδας.

Και σαν να μην έφτανε η μακρά λίστα με τους καλεσμένους, το supermodel Naomi Campbell προστέθηκε μόλις σε αυτή. Σε ένα αξιοσημείωτο lineup που περιλαμβάνει ονόματα όπως Lizzo, Jeremy Scott, Virgil Abloh, Victoria Beckham, Sarah Burton, Daniel Lee, Jonathan Anderson και πολλά άλλα, η Campbell θα προσφέρει τη δική της οπτική, πάντα με άξονα την καριέρα και την εμπειρία της στον χώρο.

Η Naomi Campbell θα συμμετάσχει στο πρώτο ψηφιακό Forces of Fashion-1
©Vogue

Το πάνελ της θα συντονιστεί από έναν καλεσμένο-έκπληξη και η συζήτηση αναμένεται να γράψει ιστορία, με το γνωστό μοντέλο να μιλά για την εξωπραγματική καριέρα του και τον πολιτικό ακτιβισμό. Η διήμερη οργάνωση θα περιλαμβάνει επίσης εναρκτήριους λόγους από την editor in chief της αμερικανικής Vogue, Anna Wintour, καθώς και από τους Campbell, Abloh και Lizzo.

Τέλος, το φετινό Forces of Fashion θα συμπληρωθεί από ζωντανά Q&A με τους editors της Vogue, πρωινά wellness προγράμματα και networking sessions.

*Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια θα βρείτε διαθέσιμα online.

MHT