μπαλαρίνες-οι-8-συνδυασμοί-για-το-φθινό-188989
©Getty Images

Οι μπαλαρίνες ίσως είχαν μπει για λίγο στο πίσω μέρος της γκαρνταρόμπας μας, με τα loafers να κρατούν τον πρωταγωνιστικό ρόλο ως το μεταβατικό shoe trend του φθινοπώρου. Αυτή τη σεζόν όμως επιστρέφουμε στις κομψές μπαλαρίνες αφού είναι τάση,  και το look μας αποκτά πιο κομψό αέρα.

Οι two tone μπαλαρίνες του οίκου Chanel είναι all time classic και βασικό αξεσουάρ του parisian chic. Το φθινόπωρο του 2021 όμως γνωρίζουμε και διαφορετικά στυλ, όπως οι μπαλαρίνες του brand Khaite, ή οι scandi cool της Cecilie Bahnsen, που αποδεικνύουν πως οι μπαλαρίνες μπορούν να έχουν πολλά διαφορετικά στυλ.

Αυτό το basic shoe μπορεί να γίνει η βάση για πολλά φθινοπωρινά street style, το καθένα με το δικό του χαρακτήρα. Μπορείτε να συνδυάσετε τις μπαλαρίνες ακόμα και με φόρμες, φυσικά με τζιν παντελόνι και λευκό πουκάμισο για το πιο απλό parisian chic look, αλλά και με δερμάτινο παντελόνι και σακάκι για το office look του φθινοπώρου. Με μια μπεζ κλασική καμπαρντίνα δημιουργούν έναν ακόμα αλάνθαστο συνδυασμό για το φθινόπωρο, μας αρέσει όμως και η εμφάνιση της Blanca Miro με μακρύ κιμονό και μπαλαρίνες.

Το σίγουρο είναι πως ένα ζευγάρι μπαλαρίνες μπορεί να μας ακολουθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, με casual, elegant αλλά και πιο edgy outfits, οπότε έχουμε πολλούς λόγους να τα προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα του φθινοπώρου.

Μελετήστε τους συνδυασμούς που προτείνει η Vogue για να αντλήσετε από τώρα ιδέες για τα street style της νέας σεζόν και εξοπλιστείτε με τις must μπαλαρίνες της φθινοπωρινής μόδας.

Μπαλαρίνες: Οι 8 συνδυασμοί για το φθινόπωρο-1
©Loulou de Saison/Instagram
Μπαλαρίνες: Οι 8 συνδυασμοί για το φθινόπωρο-2
©Parisiens in Paris/Instagram
Μπαλαρίνες: Οι 8 συνδυασμοί για το φθινόπωρο-3
©Getty Images
Μπαλαρίνες: Οι 8 συνδυασμοί για το φθινόπωρο-4
©Jonathan Daniel Pryce
Μπαλαρίνες: Οι 8 συνδυασμοί για το φθινόπωρο-5
©Sandra Semburg
Μπαλαρίνες: Οι 8 συνδυασμοί για το φθινόπωρο-6
©Getty Images
Μπαλαρίνες: Οι 8 συνδυασμοί για το φθινόπωρο-7
©Blanca Miro/Instagram
Μπαλαρίνες: Οι 8 συνδυασμοί για το φθινόπωρο-8
©Loulou de Saison/Instagram

Διαβάστε επίσης | 8 platform sandals που θα φορέσουμε από τώρα μέχρι το φθινόπωρο 

MHT