Μετά από ένα χρόνο με sneakers και homewear, είναι λογικό να μην θέλουμε να αποχωριστούμε την απόλυτη άνεση για τα ψηλοτάκουνα, χωρίς όμως να θυσιάσουμε το στυλ μας. Κάπως έτσι οι πλατφόρμες βρήκαν τον τρόπο όχι μόνο να επιστρέψουν αλλά να παραμείνουν στην γκαρνταρόμπα μας και μετά το καλοκαίρι. Τα τελευταία χρόνια είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε μόνο εσπαντρίγιες τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού οι πλατφόρμες θεωρούνταν σχετικά ξεπερασμένες. Το καλοκαίρι του 2021 όμως οι πλατφόρμες είχαν πολλά διαφορετικά στυλ που θα παραμείνουν trend και το φθινόπωρο.
Στο street style της Couture Week είδαμε τα It girls να φορούν wedge sandals αντί για πέδιλα. Η Isabel Marant επαναφέρει τα iconic platform sneakers που τόσο πολύ λατρεύτηκαν από τις celebrities. H Amina Muaddi προτείνει μποτάκια με πλατφόρμα αντί για τακούνι, αλλά και sleek wedges που είναι ήδη must.
Πώς θα φορεθούν όμως οι πλατφόρμες το φθινόπωρο; Ακόμα και με κάλτσες ή καλσόν όπως ακριβώς και τα πέδιλα τα τελευταία χρόνια. Ο Dries Van Noten συνδύασε λαμπερά μεταλλιζέ φορέματα με πλατφόρμες, οπότε έχουμε ήδη ένα look που θα αντιγράψουμε.
