οι-90s-inspired-τσάντες-που-κρατoύν-τώρα-όλα-τα-181884
©Hosk Elsa/Instagram

Οι χρωματιστές τσάντες By Far είναι εμπνευσμένες από το στυλ της δεκατίας των 90s και έχουν γεμίσει τους δρόμους της Νέα Υόρκης και του Λος Άντζελες . Η νέα συλλογή σε συνεργασία με το Browns Fashion αποτελείται από sustainable τσάντες στα πιο trendy σχέδια.

“Το brand By Far πάντοτε χρησιμοποιούσε πολυτελή υλικά, προερχόμενα από Ιταλικά βυρσοδεψεία και εργοστάσια. Η χρήση ήδη χρησιμοποιημένων υλικών αποτελεί θεμέλιο για την υιοθέτηση μιας sustainable φιλοσοφίας”,  περιγράφουν οι ιδρύτριες του brand Sabina Gyosheva, Valentina Ignatova, και Denitsa Bumbarova. “Επιλέξαμε τα καλύτερα στυλ από την συλλογή By Far και τα αναδημιουργήσαμε σε μια ποικιλία χρωμάτων και υφών”, σχολίασε ο buyer του Browns Hugo Preece.

Οι ’90s inspired τσάντες που κρατoύν τώρα όλα τα Ιt girls είναι sustainable-1
©Kendall Jenner/Instagram

Τα χαρακτηριστικά σχέδια του brand, τα λεγόμενα ‘ By Far Icons’, όπως η baguetteRachel’ και η ημικύκλια τσάντα για τον ώμο ‘Amber’, είναι φτιαγμένες από ανακυκλώσιμα δέρματα και υφάσματα. Οι τσάντες κατασκευάζονται με artisanal τεχνικές σε τοπικά εργοστάσια. Ομοίως, οι καινούριες τσάντες της συλλογής είναι περιζήτητες λόγω των trendy σχεδίων και της οικολογικής κατεύθυνσης: το μοντέλο “Baby Cush” με την αλυσίδα,  διαθέτει ένα κλασσικό μαύρο τελείωμα, ενώ η τσάντα Billy έχει δύο θήκες από λάκα.

View this post on Instagram

A post shared by BY FAR (@byfar_official)

Η χρήση υλικών deadstock, βοηθά την μείωση των αποβλήτων που προέρχονται από την βιομηχανία της μόδας, ενώ ταιριάζει και στην sustainable φιλοσοφία της μάρκας. Τα it girls όπως η Kendall Jenner, η Irina Shayk, και η Elsa Hosk επιλέγουν τις τσάντες By Far έτσι ώστε να αναβιώσουν το στυλ των ‘90s αλλά και να υποστηρίξουν την πρωτοβουλία της μάρκας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι ’90s inspired τσάντες που κρατoύν τώρα όλα τα Ιt girls είναι sustainable-2
©Hosk Elsa/Instagram

H Elsa Hosk με την Baby Cush bag σε πορτοκαλί.

View this post on Instagram

A post shared by BY FAR (@byfar_official)

Η Kendall Jenner με την Billy bag σε lime green απόχρωση.

Διαβάστε επίσης | Πώς θα τις συνδυάσετε στις καλοκαιρινές εμφανίσεις;

MHT