τα-3-sneakers-που-φορούν-τώρα-στη-νέα-υόρκη-203962
©Getty Images

Η Νέα Υόρκη είναι πάντα πηγή έμπνευσης όσον αφορά το στυλ. Στους δρόμους συναντάμε όλα τα τελευταία trends σε ρούχα και παπούτσια, από τα πιο εκκεντρικά, μέχρι τα πιο classic, γι’ αυτό και οι fashion editors μελετούν τις εμφανίσεις του New York street style, για να έχουν μια εικόνα των τάσεων που θα ανθίσουν τους επόμενους μήνες.

Υπάρχει όμως κάποιο fashion item απόλυτα ταυτισμένο με τη Νέα Υόρκη που οι street stylers έχουν κάνει αληθινά δικό τους; Φυσικά πρόκειται για τα sneakers, που φορούν σε κάθε περίσταση και με κάθε outfit, ακομα και με κοστούμια βαδίζοντας κάθε πρωί προς τα γραφεία τους.

Μελετήσαμε τα τελευταία street style απο τη Νέα Υόρκη και συγκεντρώσαμε τα τρία αθλητικά παπούτσια που φορούν τώρα, από τα πιο iconic sneakers, μέχρι τις νέες αφίξεις της μόδας.

Τα 3 sneakers που φορούν τώρα στη Νέα Υόρκη-1
©Getty Images

Τα Nike Air Jordan 1 sneakers 

Μπορεί να κυκλοφόρησαν το 1985 (το 1987 η Nike πρόσθεσε το jumpman logo), αυτή τη στιγμή όμως θεωρούνται τα πιο δημοφιλή sneakers, που βλέπουμε περισσότερο στη Νέα Υόρκη. Τα Nike Air Jordan 1 έχουν βιώσει πολλές επανεκδόσεις μέχρι να φτάσουν στο σήμερα, αποτελώντας αυτό το old school sneaker που φορούν η Kaia Gerber, η Hailey Bieber και η Kendall Jenner, ακόμα και σε βραδινές εξόδους.

Τα 3 sneakers που φορούν τώρα στη Νέα Υόρκη-2
©Getty Images

Τα New Balance 550 sneakers 

Τα πιο cool sneakers αυτή τη στιγμή είναι τα New Balance 550, που σε πολλές περιπτώσεις είναι sold out. Αυτά τα retro sneakers κυκλοφορούν σε πολλούς διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς και ήδη τα έχουμε δει στις εμφανίσεις των Rihanna, Bella Hadid και Elsa Hosk.

Τα 3 sneakers που φορούν τώρα στη Νέα Υόρκη-3
©Diego Anciano

Τα All Star Converse

Οι κλασικές αξίες δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Τα All Star Converse κυκλοφόρησαν το 1917 και από τότε βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Σε αυτό έχουν βοηθήσει και οι πολλές επώνυμες συνεργασίες οπως με τους Comme des Garcons. Το αγαπημένο μοντέλο των street stylers είναι πάντα το κλασικό Chuck Taylor 70 σε μαύρο χρώμα.

Διαβάστε επίσης | 15 black & white εμφανίσεις για το weekend και όλο το χειμώνα

MHT