τα-τζιν-της-νέας-σεζόν-έχουν-δύο-χρώματ-192084
©Getty Images

Μια γρήγορη ματιά στα new arrivals των μαγαζιών και αμέσως θα συνειδητοποιήσετε πως τα τζιν που θα φοράμε από εδώ και πέρα έχουν κάτι τελείως διαφορετικό. Αν λοιπόν έχετε βρεθεί – έστω και μια φορά – στη δύσκολη θέση να επιλέξετε ποιο χρώμα τζιν θα φορέσετε με ποιο τοπ, η νέα τάση που αναδεικνύεται στο denim θα σας κάνει να μην ξαναμπείτε σε αυτό το δίλημμα. Με άλλα λόγια, τα τζιν του φθινοπώρου βγαίνουν σε δύο αποχρώσεις!

Τα τζιν της νέας σεζόν έχουν δύο χρώματα-1
©Getty Images

Όλα βασίζονται στις αντιθέσεις: σκούρα μπλε, washed out, χρωματιστά, λευκά ή με prints, η νέα εκδοχή των τζιν θέλει όλες τις πιθανές αποχρώσεις τους να μπερδεύονται σε ένα παντελόνι. Από το ένα μπατζάκι μπορεί το παντελόνι να είναι λευκό και από το άλλο ανοιχτό μπλε. Αντίστοιχα, μπορεί από τη μπροστά πλευρά να είναι απλό, κλασικό τζιν και στην πίσω να είναι γεμάτο χαρακτηριστικά prints – το τι θα επιλέξετε και πόσο αποφασισμένες είστε να τολμήσετε με το νέο trend είναι στο χέρι σας. Το θέμα είναι να μπείτε στη διαδικασία να πειραματιστείτε και να παίξετε με το styling.

Τα τζιν της νέας σεζόν έχουν δύο χρώματα-2
©Pixelformula

Πώς τα συνδυάζουμε; Ακριβώς όπως και τα κλασικά τζιν παντελόνια μας ή με λίγο πιο fancy κομμάτια. Μπορείτε να ποντάρετε σε παιχνιδιάρικα σύνολα που απογειώσουν το twist του ιδιαίτερου τζιν σας ή μπορείτε να κρατήσετε την εμφάνιση πιο «ήσυχη», φορώντας κλασικά τοπ και πανωφόρια στο πάνω μέρος. Εμείς θα προτείναμε να μη φοβηθείτε και να παίξετε με τις αποχρώσεις τόσο στα ρούχα, όσο και στα αξεσουάρ, αλλάζοντας για λίγο το στιλ σας.

Τα τζιν της νέας σεζόν έχουν δύο χρώματα-3
©Getty Images

Διαβάστε επίσης | 6 μεταβατικά styling tips που εμπιστευόμαστε τώρα

MHT