αυτές-είναι-οι-αγαπημένες-μας-γωνίες-σ-145441

Όντας ένα από τα διασημότερα It-girls της εποχής μας, η Rosie Huntington-Whiteley έχει ένα από τα πιο επιδραστικά προφίλ στο Instagram. Είτε πρόκειται για την εντυπωσιακή Bottega Veneta συλλογή της, είτε για τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί, οι γυναίκες σε όλον τον κόσμο εμπνέονται συχνά από τον τρόπο ζωής και τις συνήθειές της.

Αυτές είναι οι αγαπημένες μας γωνίες στο νέο σπίτι της Rosie Huntington-Whiteley-1
©Ιnstagram @rosiehw
1/7
Native Share

Το ίδιο ισχύει και για το νέο της σπίτι. Το μοντέλο και η οικογένειά της μετακόμισαν από ένα πανέμορφο σπίτι στο Λος Άντζελες σε αυτό που μένουν τώρα, την διακόσμηση του οποίου ανέλαβε η Courtney Applebaum. Ένας εντυπωσιακός συνδυασμός vintage και σύγχρονης αισθητικής με μοναδικά και συλλεκτικά design pieces, το νέο σπίτι της διάσημης οικογένειας αποτυπώνει τέλεια την καλαισθησία της.

Αυτές είναι οι αγαπημένες μας γωνίες στο νέο σπίτι της Rosie Huntington-Whiteley-2
©Ιnstagram @rosiehw
2/7
Native Share
Αυτές είναι οι αγαπημένες μας γωνίες στο νέο σπίτι της Rosie Huntington-Whiteley-3
©Ιnstagram @rosiehw
3/7
Native Share

Στο σαλόνι βρίσκουμε vintage έπιπλα και καναπέδες από τον αγαπημένο Σουηδό αρχιτέκτονα της Huntington-Whiteley, Pierre Jeanneret. Επίσης λίγο πιο δίπλα υπάρχει ο σπάνιος “V11” καναπές από τον Δανό Illum Wikkelso, καθώς και το χαμηλό τραπεζάκι “Berger” από την Charlotte Perriand.

Αυτές είναι οι αγαπημένες μας γωνίες στο νέο σπίτι της Rosie Huntington-Whiteley-4
©Ιnstagram @rosiehw
4/7
Native Share

Στο υπνοδωμάτιο συναντάμε μία από τις αγαπημένες μας γωνίες στο νέο σπίτι της Huntington-Whiteley, που δεν είναι άλλη από αυτή με το vintage τραπέζι και την τρίποδη καρέκλα σε καφέ τόνους. Το ξύλινο στοιχείο κυριαρχεί, όπως και ο μινιμαλισμός που συνθέτει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στη λειτουργική και μοντέρνα διακόσμηση. Το μπάνιο βάφεται σε γκρι τόνους με ελάχιστα στοιχεία και διακοσμητικά, ενώ τα φωτιστικά δαπέδου και τα φυτά εσωτερικών χώρων δημιουργούν την cozy αίσθηση που αγαπά το μοντέλο.

Αυτές είναι οι αγαπημένες μας γωνίες στο νέο σπίτι της Rosie Huntington-Whiteley-5
©Ιnstagram @rosiehw
5/7
Native Share
Αυτές είναι οι αγαπημένες μας γωνίες στο νέο σπίτι της Rosie Huntington-Whiteley-6
©Ιnstagram @rosiehw
6/7
Native Share
Αυτές είναι οι αγαπημένες μας γωνίες στο νέο σπίτι της Rosie Huntington-Whiteley-7
©Ιnstagram @rosiehw
7/7
Native Share

Διαβάστε επίσης | Home Trends: Ιδέες για διακόσμηση από Dior μέχρι Zara Home

MHT