η-courteney-cox-και-η-jennifer-aniston-στέλνουν-μαζί-ένα-ηχηρό-μή-148370
©Getty Images

Τον περασμένο μήνα, η Jennifer Aniston χρησιμοποίησε την πλατφόρμα της για να υπογραμμίσει το πόσο σημαντικό είναι να φοράμε όλοι μάσκα σε δημόσιους χώρους. «Αν ενδιαφέρεστε για την ανθρώπινη ζωή, παρακαλώ… απλώς #wearadamnmask και ενθαρρύνετε τους γύρω σας να κάνουν το ίδιο», έγραψε η Aniston στο Instagram ανεβάζοντας μια selfie στην οποία φορούσε μαύρη μάσκα. «Αυτός ο ιός έχει πάρει τόσες πολλές ζωές επειδή δεν κάνουμε ο,τι χρειάζεται».

https://www.instagram.com/p/CCEvWDPjXc8/?utm_source=ig_embed

Ενώ πολλοί διάσημοι έχουν κάνει παρόμοιες ενέργειες από τότε -από την Charlize Theron έως την Judi Dench- η Aniston συνεχίζει να διαδίδει το μήνυμα με την συμπρωταγωνίστρια της από τα Friends, Courteney Cox. Και πάλι από το Instagram, το ντουέτο μοιράστηκε ένα αστείο βίντεο με τα δύο σκυλιά της Cox, τον Harley και τον Hopper. «Απλά φορέστε την», λέει το ένα σκυλάκι στο άλλο μέσα από τους υπότιτλους του βίντεο. «Όχι», απαντά το άλλο. «Αξίζει τον κόπο», του γαυγίζει ζωηρά το άλλο. Το παιχνιδιάρικο βίντεο τελειώνει με την Aniston και την Cox να παίζουν με τα δύο σκυλιά στον καναπέ φορώντας φυσικά τις μάσκες τους.

https://www.instagram.com/p/CCz_oczjnLP/?utm_source=ig_embed

Λίγο μετά η Aniston μοιράστηκε επίσης και μια φωτογραφία του φίλου της Kevin, ο οποίος νοσηλεύτηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσώντας από κορωνοϊό. «Αυτός είναι ο φίλος μας ο Kevin. Απόλυτα υγιής, χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα. Αυτός είναι ο Covid. Αυτή είναι η αλήθεια του. Δεν μπορούμε να είμαστε τόσο αφελείς ώστε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να το ξεπεράσουμε και ότι εμάς δεν μας αγγίζει. Το ένα βήμα που μπορούμε να κάνουμε είναι ΠΑΡΑΚΑΛΩ #wearadamnmask. Σκεφτείτε μόνο αυτούς που έχουν ήδη υποφέρει από αυτόν τον τρομερό ιό. Κάντε το για την οικογένειά σας. Και πάνω απ ‘όλα κάντε το για εσάς. Ο Covid επηρεάζει όλες τις ηλικίες», δημοσίευσε στο Instagram. «Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στις αρχές Απριλίου. Δόξα τω Θεώ ο Kevin έχει σχεδόν ανακάμψει πλέον. Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας».

https://www.instagram.com/p/CC1mLDPjfUC/?utm_source=ig_embed

Originally published on Vogue.co.uk

Διαβάστε επίσης | Leave the World Behind: Η Τζούλια Ρόμπερτς & ο Ντένζελ Ουάσινγκτον ξανά μαζί