ο-brad-pitt-θα-υποδυθεί-για-ακόμη-μία-φορά-έναν-147335
©Getty Images

O Brad Pitt, ή μάλλον η νέα και καλύτερη από όλες εκδοχή του “BP 2.0”, απολαμβάνει μία αναγέννηση στην καριέρα του – μπορεί η πανδημία να τον εμπόδισε από το να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ταινία κατά τη διάρκεια αυτού του δυστοπικού εφιάλτη που είναι αυτή η χρονιά, αλλά ο Χολιγουντιανός ημίθεος θα επιστρέψει στις μεγάλες οθόνες το 2021. Αφού ντύθηκε με χαβανέζικα πουκάμισα και με total denim looks για τις ανάγκες της ταινίας του Quentin Tarantino “Once Upon a Time in Hollywood”, o Pitt θα επανεμφανιστεί ως πληρωμένος δολοφόνος με το όνομα Ladybug (ναι, σωστά διαβάσατε, Ladybug!). Πρόκειται για τη μεταφορά στον κινηματογράφο του βιβλίου “Maria Beetle” του Kotaro Isaka, με υπόθεση μία ομάδα εκτελεστών που επιβιβάζονται σε ένα bullet train στο Τόκιο, ενώ καθένας από αυτούς έχει διαφορετικές και αντικρουόμενες εντολές.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η ταινία ονομάζεται “Bullet Train” και περιγράφεται ως “συνδυασμός του Speed, της ταινίας δράσης με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves που εκτυλίσσεται μέσα σε ένα λεωφορείο, και του Non-Stop, του θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Liam Neeson σε ένα αεροπλάνο”. (Ναι, αυτή είναι μία καλή αφορμή για να ξαναδείτε το Speed).

Τα γυρίσματα για το “Bullet Train” θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο – και πιθανότατα θα είναι ένα δείγμα για το τι έπεται με τα blockbusters στο Χόλιγουντ. Για προφανείς λόγους, οι ταινίες που μπορούν να γυριστούν σε μικρά, περιορισμένα σετ είναι περισσότερο ελκυστικές στους παραγωγούς αυτή τη στιγμή. Μπορούμε, λοιπόν, να περιμένουμε περισσότερες ταινίες με πλοκή μέσα σε αεροπλάνα, σε τρένα, σε αυτοκίνητα, οι οποίες θα καθορίσουν την πολιτιστική παραγωγή για την επόμενη χρονιά. Σκηνοθέτης του Bullet Train θα είναι ο David Leitch (σκηνοθέτης των ταινιών Deadpool 2 και Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw), ενώ ο εκδοτικός οίκος Harvill Secker θα κυκλοφορήσει το βιβλίο Maria Beetle σε αγγλική μετάφραση, λίγο πριν την κυκλοφορία και της ταινίας.

Η τελευταία φορά που ο Brad Pitt είχε υποδυθεί έναν δολοφόνο ήταν απέναντι από την Angelina Jolie στην ταινία του 2005 Mr. and Mrs. Smith – δηλαδή, την ταινία που τροφοδότησε όλα τα έντυπα για τη δεκαετία των 00s. Ας ελπίσουμε ότι η ταινία Bullet Train θα έχει ένα εξίσου χαρισματικό δίδυμο ως πρωταγωνιστές.

Originally published on Vogue.co.uk

Διαβάστε επίσης | Ο Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ