ψάχνετε-μια-καλή-κωμωδία-δείτε-το-call-my-agent-σ-161027

Ας είμαστε ειλικρινείς: η κοινωνικοποίηση που τόσο μας έχει λείψει (και σχεδόν έχουμε ξεχάσει πώς γίνεται), έχει αρχίσει να αντικαθίσταται από τη λίστα με τις σειρές/ταινίες που έχουμε δει όλους αυτούς τους μήνες σε streaming πλατφόρμες. Από το Tiger King, στο Emily in Paris, το Netflix έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας για εύπεπτο περιεχόμενο και binge-watching, μια ενστικτώδη τάση που δυστυχώς λόγω των συνθηκών δεν φαίνεται να αποβάλουμε άμεσα.

Ψάχνετε μια καλή κωμωδία; Δείτε το Call My Agent στο Netflix-1
©Netflix
1/3
Native Share

Φυσικά όμως, το αγαπημένο και πολύ απαραίτητο πλέον Netflix, δεν εξαντλεί τις δυνατότητές του σε σειρές με αμφιλεγόμενες κριτικές, αλλά διαθέτει και μια γκάμα προτάσεων που θα σας τραβήξουν την προσοχή για τους σωστούς λόγους. Ανάμεσα στα Queen’s Gambit, Lupin, When they see us, Unorthodox, Pose και άλλες must-see σειρές, στο Netflix μπορείτε να βρείτε και την πολύ επιτυχημένη γαλλική κωμωδία, Call My Agent!, της οποίας πρόσφατα κυκλοφόρησε και η 4η σεζόν.

Ψάχνετε μια καλή κωμωδία; Δείτε το Call My Agent στο Netflix-2
©Chritophe Brachet | Netflix
2/3
Native Share

Η σειρά, που ακολουθεί τις κωμικοτραγικές ζωές των junior και senior agents στο ASK, ένα φανταστικό talent agency στο Παρίσι, έχει χαρίσει σε σχεδόν κάθε Γάλλο celebrity από ένα πέρασμα, μιλώντας για προσωπικότητες όπως οι Charlotte Gainsbourg, Juliette Binoche, Isabelle Huppert κ.α. Οι εμφανίσεις τους στα επεισόδια είναι το απόλυτο «αλατοπίπερο» στην αφήγηση της ιστορίας, που παρόλη τη λάμψη που παίρνουν από τις διάσημες προσωπικότητες, επικεντρώνεται στις προσωπικές και επαγγελματικές περιπέτειες των  εργαζομένων της εταιρείας.

Ψάχνετε μια καλή κωμωδία; Δείτε το Call My Agent στο Netflix-3
©Netflix
3/3
Native Share

Ως καρδιά του σόου, η εκρηκτική Andrea (Camille Cottin) επιστρέφει στην 4η σεζόν με ένα θέμα που θα ταυτίσει πολλούς εργαζόμενους γονείς που έχουν παιδιά τα οποία παρακολουθούν το σχολείο από το σπίτι. Εξαντλημένη από τις απαιτήσεις της μητρότητας, η Andrea ως λεσβία, θίγει με πολύ ωραίο τρόπο τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένας queer γονέας, και φυσικά δεν είναι άλλες από αυτές που αντιμετωπίζει ένας straight. Οι συμπρωταγωνιστές της από την άλλη, ο γλυκός Gabriel (Grégory Montel), η σαρδόνια Camille (Fanny Sidney) και το σοβαρό αφεντικό Mathias (Thibault de Montalembert), είναι γεμάτοι από έξυπνες ατάκες, αναπάντεχα σχόλια και απόψεις που αξίζει να ακούσετε.

Διαβάστε επίσης | The X-File: Ο χορός

MHT