kaia-gerber-φωτογραφίζεται-στην-αρχαία-κόρινθ-143935
©@britishvogue

Η 18χρονη Kaia έχει καταφέρει πολλά μέχρι τώρα. Το νεαρό της ηλικίας της δεν την έχει αποτρέψει από το να περπατήσει στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων και να φωτογραφηθεί για τα σημαντικότερα περιοδικά μόδας, και φυσικά για πολλά εξώφυλλα της Vogue παγκοσμίως.

Η τελευταία της φωτογράφιση, λίγες μέρες πριν την καραντίνα, έγινε με φόντο το Ιερό του Δία στη Νεμέα, με το supermodel να ποζάρει για τη βρετανική Vogue σαν «Ελληνίδα Θεά». Φορώντας δημιουργίες αναγνωρισμένων brand όπως Hermes, Burberry, Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Donatella Versace, Ralph Lauren, Saint Laurent και Miu Miu, η Gerber συνέθεσε την εικόνα της της «Πανίσχυρης Αφροδίτης».

Η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Τεύχος Ιουνίου 2020 για τη βρετανική Vogue, φωτογραφήθηκα στην Αρχαία Κόρινθο της Ελλάδας από τον Alasdair Mclellan. Ήταν μία απίστευτη εμπειρία να φωτογραφίζομαι στο ναό των Ολύμπιων, είναι κάτι που θα αναπολώ πάντα. Ευχαριστώ όσους έκαναν αυτό το ταξίδι τόσο διασκεδαστικό και ευχαριστώ Δία που μας δέχθηκες στο όμορφο σπίτι σου».

Με τη σειρά της η βρετανική Vogue σχολίασε: «Φωτογραφημένη στην Αρχαία Κόρινθο, στην Ελλάδα, ποια θα ήταν καλύτερη από την Kaia Gerber, να παίξει μια μοντέρνα ελληνίδα θεά, να δείξει τους πιο εντυπωσιακούς τρόπους της σεζόν για να αναδειχθεί η σύγχρονη σεξουαλικότητα;».

Διαβάστε περισσότερα για τη μόδα στο Vogue.gr