4-χρώματα-μαλλιών-που-θα-δοκιμάσουμε-πρ-281826
©Hailey Bieber/Instagram

Καλοκαίρι 2023: Τα χρώματα μαλλιών που θα είναι trendy

Αυτή τη σεζόν τα χρώματα μαλλιών στρέφονται προς ζεστές, πλούσιες και έντονες αποχρώσεις που τείνουν προς το κόκκινο, το οποίο σύμφωνα με την ψυχολογία είναι το χρώμα που τραβά την προσοχή. Βλέπουμε όμως και μια στροφή προς τις πιο φυσικές αποχρώσεις, μαλλιά που μοιάζουν σαν να άνοιξαν από τον ήλιο και προσαρμόζονται σε κάθε επιδερμίδα, χωρίς να χρειάζονται συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο για touch-ups.

Λίγο πριν τις διακοπές, μπορούμε να τολμήσουμε και επίσημα ένα νέο χρώμα στα μαλλιά μας, που θα ανανεώσει το στυλ και την διάθεσή μας και ίσως θα ξεκλειδώσει και μια νέα πλευρά μας. Προς το παρόν αφήνουμε τις δραστικές αλλαγές που ταλαιπωρούν την τρίχα και προτιμάμε αυτές τις μικρές πινελιές που θα χαρίσουν λάμψη στο πρόσωπο.

Το Sunset Gold

Η τέλεια απόχρωση ανάμεσα στα σκούρα και τα ανοιχτά καστανά μαλλιά, με πολυδιάστατο εφέ που χαρίζει βάθος και κίνηση. Τα sunset gold μαλλιά ανοίγουν προς τις άκρες, σαν φυσικά από τον ήλιο και έχουν ένα πολύ ζεστό αποτέλεσμα.

4 χρώματα μαλλιών που θα δοκιμάσουμε πριν το καλοκαίρι-1
©Kendall Jenner/Instagram

Τα Honey Gloss hair

Ένα λαμπερό ξανθό στο οποίο πρωταγωνιστούν οι φυσικοί τόνοι του μελί. Αυτή η απόχρωση φωτίζει την επιδερμίδα και έχει ένα πολύ soft αποτέλεσμα για το πρόσωπο.

Το Cherry cola red

Η ιδανική επιλογή για γυναίκες με καστανά μαλλιά, που θέλουν να φωτίσουν το χρώμα τους χωρίς να αλλάξουν τη βάση των μαλλιών τους. Το Cherry Cola είναι μια ζεστή και πολυδιάστατη απόχρωση, που τείνει προς το κόκκινο αλλά δείχνει πιο φυσικό, θυμίζοντας στην ουσία το χρώμα του αναψυκτικού όπως μαρτυρά και το όνομά της.

Το mushroom brunette

Τα ανοιχτά καστανά μαλλιά με λίγο σταχτί που έχει υιοθετήσει η Hailey Bieber, είναι έμπνευση για το καλοκαίρι 2023. Θυμίζουν τα μανιτάρια portobello και δίνουν ένα ζεστό αποτέλεσμα στο πρόσωπο.

4 χρώματα μαλλιών που θα δοκιμάσουμε πριν το καλοκαίρι-2
©Hailey Bieber/Instagram

Διαβάστε επίσης | Naked nails: Είναι το πιο elegant μανικιούρ του καλοκαιριού

MHT