ολόισια-μαλλιά-η-katie-holmes-τα-επαναφέρει-στη-μ-278632
©Getty Images

Το natural look και τα μαλλιά που στεγνώνουν φυσικά είναι το στυλ που αγκαλιάζουν πλέον οι περισσότερες γυναίκες, ειδικά το καλοκαίρι που η υγρασία και η ζέστη κάνουν το καθημερινό hairstyling σχεδόν αφόρητη διαδικασία. Η Katie Holmes όμως με την τελευταία της εμφάνιση μας υπενθύμισε πόσο κομψά είναι τα ολόισια μαλλιά. Η Katie Holmes πρόσφατα ανανεώσε και το χρώμα των μαλλιών της υιοθετώντας μια cherry coke απόχρωση που αναδεικνύει την επιδερμίδα της και μας θυμίζει ένα χαρακτηριστικό στυλ των 90s.

Τώρα επαναφέρει ξανά την αγαπημένη της δεκαετία στο προσκήνιο, με τα ολόισια μαλλιά της. Η Katie Holmes αν και μας έχει συνηθίσει σε πιο χαλαρές εμφανίσεις και κυματιστά μαλλιά, τώρα επέλεξε sleek look ισιώνοντας τα μαλλιά της με σίδερο. Όσο για το look της; Φόρεσε ένα μάξι πλεκτό φόρεμα του οίκου Chloé, πλαισιώνοντας το 90s look της.

Το σωστό σίδερο μαλλιών

Πριν επιλέξετε σίδερο μαλλιών, θα πρέπει να προσέξετε τα παρακάτω βήματα. Το κεραμικό υλικό θερμαίνεται πιο αργά και θερμαίνει τα μαλλιά στο εσωτερικό τους. Το τιτάνιο θερμαίνεται πιο αργά και θερμαίνει την τρίχα στην επιφάνεια. Αν έχετε σχετικά ίσια μαλλιά τότε προτιμήστε κεραμική επιφάνεια, ενώ αν έχετε πιο ατίθαση τρίχα προτιμήστε το τιτάνιο.

Διαβάστε επίσης | 7 french chic χτενίσματα που αντέχουν στον καύσωνα