4-τάσεις-στα-φρύδια-που-θα-δοκιμάσουμε-τ-307774
©Chanel

Αν και στην ομορφιά ο τομέας «φρύδια» είναι η πιο προσωπική υπόθεση, οι τάσεις μας τροφοδοτούν πάντα με νέες ιδέες και προτάσεις που μπορούμε να υιοθετήσουμε για να βρισκόμαστε την πρώτη γραμμή. Παρόλα αυτά, το πιο σημαντικό όταν μιλάμε για eyebrow trends είναι να επιλέξουμε αυτήν που θα περιγράφει το πρόσωπο με τον πιο αρμονικό τρόπο και παράλληλα θα κάνει το βλέμμα να φαίνεται πιο γοητευτικό και έντονο.

Από τα πυκνά και fluffy φρύδια, στα επιμελώς ατημέλητα, οι τάσεις φέρνουν το προσκήνιο τη φυσικότητα. Τα περισσότερα στιλ είναι καλοσχηματισμένα και περιποιημένα, ενώ υπάρχουν και αυτά με την πιο εξτριμ διάθεση, ιδανικά για τις γυναίκες που λατρεύουν να διαφοροποιούνται.

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση από τα beauty look των catwalk και να διαλέξετε το σχήμα που θα πλαισιώσει καλύτερα το πρόσωπό σας.

Fluffy

Τα πλούσια και πυκνά φρύδια έχουν επιστρέψει και ομολογουμένως είναι η αγαπημένη μας τάση. Χωρίς να δείχνουν απεριποίητα, προσφέρουν δύναμη και χαρακτήρα στο βλέμμα. Για να τα πετύχετε, θα χρειαστείτε σίγουρα ένα καλό μολύβι φρυδιών για το γέμισμα και ένα ανθεκτικό brow gel.

4 τάσεις στα φρύδια που θα δοκιμάσουμε την άνοιξη-1
©Balmain

Undone

Παράλληλα, τα φυσικά φρύδια που διατηρούν το εφέ τους είναι η πιο εύκολη τάση που μπορείτε να υιοθετήσετε. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά, παρά να τα αφήσετε να ακολουθήσουν το φυσικό τους σχήμα και να «πάρουν τη θέση τους» στο πρόσωπό σας.

4 τάσεις στα φρύδια που θα δοκιμάσουμε την άνοιξη-2
©Isabel Marant

Glossy

Οι λάτρεις της λεπτομέρειας, θα στραφούν στα glossy eyebrows. Σε αυτή την περίπτωση, μιλάμε για φρύδια καλοσχηματισμένα και ενισχυμένα στο περίγραμμα, τόσο με τσιμπιδάκι, όσο και με βαφή φρυδιών.

4 τάσεις στα φρύδια που θα δοκιμάσουμε την άνοιξη-3
©Dolce Gabbana

Ultra thin

Όσο και αν δεν το πιστεύετε, είναι και πάλι τάση. Ναι, τα πολύ λεπτά φρύδια έχουν επιστρέψει και αν θέλετε οπωσδήποτε να τους δώσετε μια ευκαιρία μπορείτε να τα δοκιμάσετε με τον εξής τρόπο: με τη βοήθεια ενός πολύ καλυπτικού concealer εξαφανίστε το κάτω μέρος των φρυδιών σας και σχηματίστε μια λεπτή γραμμή. Ενισχύστε το αποτέλεσμα και την ακρίβεια με ένα μολύβι διαρκείας.

4 τάσεις στα φρύδια που θα δοκιμάσουμε την άνοιξη-4
©Mugler

Διαβάστε επίσης | Οι πλατφόρμες επιστρέφουν: Θα υποκύψετε στην τάση

MHT