κοντό-καρέ-τα-καλύτερα-στυλ-για-να-το-τ-247930
©Acielle/Style du Monde

Το bob haircut είναι το κούρεμα που έχει καταφέρει να επιβιώσει στο χρόνο, ανεξάρτητα από τα trends που γεννιούνται κάθε σεζόν, δίνοντας την επιλογή να υιοθετήσετε πολλά διαφορετικά στυλ. Straight, μέχρι το πιγούνι, ασύμμετρο, με αφέλειες ή curly; Το κοντό καρέ ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου και αποπνέει αυτό τον ανεπιτήδευτο αέρα που έχουν οι Παριζιάνες και δείχνουν ακαταμάχητες.

Η Vogue συγκέντρωσε όλα τα bob haircuts που είναι τάση τώρα.

Το bob haircuts με τις άκρες προς τα έξω

Μπορεί να πρόκειται για ένα κλασικό bob κούρεμα σε ίσια γραμμή, οι άκρες όμως γυρίζουν προς τα έξω, για ένα πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα. Σε αυτό το χτένισμα η χωρίστρα παραμένει στο πλάι και για να αναδεικνύεται καλύτερα, τα μαλλιά είναι ίσια.

Κοντό καρέ: Τα καλύτερα στυλ για να το τολμήσετε τώρα-1
©Phil Oh

Το french bob

Το κοντό καρέ που βλέπουμε στις Γαλλίδες και σίγουρα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Το french bob έχει το σωστό μήκος για να τονίζει τα ζυγωματικά, κάνοντας ένα φυσικό contouring. Μπορεί να έχει soft waves αλλά και να είναι ολόισιο.

Κοντό καρέ: Τα καλύτερα στυλ για να το τολμήσετε τώρα-2
©Hunter Abrams

Καρέ με αφέλειες

Οι αφέλειες δίνουν ένα πιο νεανικό εφέ σε ένα κοντό καρέ, ενώ ανάλογα με το styling που θα υιοθετήσετε, μπορούν να δείχνουν από ατημέλητες, μέχρι πιο αυστηρές.

Κοντό καρέ: Τα καλύτερα στυλ για να το τολμήσετε τώρα-3
©Coach

Το Ιtalian bob

Το πιο polished από όλα τα καρέ κουρέματα, καθώς προσθέτει όγκο και λεπταίνει το πρόσωπο, δημιουργώντας ένα νεανικό στυλ. Το Italian bob είναι ασύμμετρο και πάντα χτενισμένο με τις άκρες προς τα μέσα, έχοντας αυτό το ρετρό στυλ, ενώ τα μαλλιά είναι πιο δυνατά και πλούσια. Για να ενισχύσετε αυτό το vintage-inspired look, κάντε την χωρίστρα σας στο πλάι.

Κοντό καρέ: Τα καλύτερα στυλ για να το τολμήσετε τώρα-4
©Phil Oh

Το wavy καρέ

Το κοντό καρέ είναι ιδανικό και για κυματιστά μαλλιά. Αρκεί να τα ανακατέψετε και λίγο με τα δάχτυλά σας για να δώσετε ένα πιο ατημέλητο vibe.

Κοντό καρέ: Τα καλύτερα στυλ για να το τολμήσετε τώρα-5
©Acielle/Style du Monde

Διαβάστε επίσης | Δίχρωμο μανικιούρ: Είναι το trend of the moment

MHT