το-γαλλικό-μανικιούρ-των-χριστουγένν-252020
©Betina Goldstein/Instagram

Το γαλλικό μανικιούρ είναι η διαχρονική τάση που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Τις τελευταίες σεζόν όμως ακόμα και αυτή η κλασική αξία, βλέπουμε πως ανανεώνεται και ακολουθεί πλέον τα trends, δείχνοντας super fresh. Το καλοκαίρι γνωρίσαμε το baby french manicure με τις λεπτές χρωματιστές άκρες. Καθώς όμως μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, αναζητάμε ιδέες ώστε το γαλλικό μανικιούρ να γίνει λίγο πιο λαμπερό.

Σύμφωνα με το τελευταίο metallic chrome french nails trend, το τελείωμα των νυχιών γίνεται με χρωματιστό μεταλλιζέ βερνίκι. Με αυτό το μικρό τιπ, το μανικιούρ είναι glamorous αλλά και office ready, καθώς το εφέ είναι αρκετά διακριτικό. Το αποτέλεσμα παραμένει μίνιμαλ και ιδιαίτερα κομψό, οπότε μπορούν να το υιοθετήσουν ακόμα και όσες δεν θέλουν να πειραματίζονται ιδιαίτερα με το χρώμα των νυχιών τους, προτιμώντας πιο απλές επιλογές.

Το γαλλικό μανικιούρ των Χριστουγέννων-1
©Harriet Westmoreland/Instagram

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές για να υιοθετήσετε ναι αυτό το nail trend. Μπορείτε να κάνετε ένα mix & match με διαφορετικό χρώμα σε κάθε νύχι ή να προσθέσετε το glazed donut nails εφέ που έχουμε δει στην Hailey Bieber μόνο στις άκρες.

Περιποιημένα χέρια

Ένας από τους βασικούς κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσετε, είναι να έχετε καλά ενυδατωμένα χέρια και νύχια, ώστε να παραμένουν δυνατά στις άκρες για να μπορείτε να δημιουργήσετε αυτή τη λεπτή μεταλλιζέ γραμμή. Οι nail experts προτείνουν να εφαρμόζετε δύο στρώσεις top coat ώστε να είναι πιο ανθεκτικό το βερνίκι νυχιών, ειδικά αν εργάζεστε πολλές ώρες με υπολογιστή ή χρησιμοποιείτε την οθόνη του κινητού σας. Όσο για το χρώμα της βάσης των νυχιών, αν σκέφτεστε να υποκύψετε σε αυτό το new french manicure, επιλέξτε είτε διάφανο χρώμα είτε ένα απαλό blush.

Τα metallic nails θα επικρατούν όλο και περισσότερο καθώς βαδίζουμε προς τα Χριστούγεννα, οπότε κρατήστε σημειώσεις γι’ αυτή τη νέα τάση. Φυσικά μπορείτε να παραμείνετε πιστές και στο πάντα θηλυκό κόκκινο μανικιούρ, το οποίο σύμφωνα με τη red nails theory του TikTok, είναι και το πιο ελκυστικό.

Διαβάστε επίσης | 11 αρώματα που μπήκαν στη wishlist των Χριστουγέννων

MHT