η-most-wanted-τσάντα-τώρα-είναι-hobo-και-diesel-259105
©Getty Images

Παίρνοντας ρίσκα και τολμώντας να υλοποιήσει το δημιουργικό του όραμα, ο Glenn Martens έχει ήδη αποδείξει πως μπορεί να απογειώσει τον Diesel. Από τότε που ανέλαβε ως creative director, ο οίκος έχει πάρει μια τελείως διαφορετική στροφή, και αν και οι βασικές του streetwear αρχές δεν έχουν αλλοιωθεί, οι επιροές από τα 00s έχουν φέρει την απαραίτητη updated νότα που είναι και αυτή που ευθύνεται για το virality του brand.

Ανάμεσα σε όλα τα Diesel pieces που θα θέλαμε να αποκτήσουμε άμεσα, πρώτα στη λίστα μας είναι οι τσάντες. Έχοντας την εμπειρία από τη διαδρομή του δίπλα στον Jean Paul Gaultier, αλλά και χάρη στην προσωπική του διορατικότητα, ο Martens δείχνει να ξέρει τι να δώσει στο κοινό για να το ενθουσιάσει, ειδικά όταν πρόκειται για it accessories.

Η most-wanted τσάντα τώρα είναι hobo και Diesel-1
©Diesel

Μελετώντας το αρχείο του οίκου και τις σχεδιαστές γραμμές των προκατόχων του, δημιούργησε την απόλυτη it bag τώρα. Hobo, μεσαίου μεγέθους και με το χαρακτηριστικό D να πρωταγωνιστεί, το μοντέλο 1DR με το φουτουριστικό design είναι και επίσημα η πιο αγαπημένη τσάντα των street stylers, αλλά παράλληλα και των celebrities που της έχουν ήδη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Η most-wanted τσάντα τώρα είναι hobo και Diesel-2
©Getty Images for Diesel

Από την Dua Lipa, στη Megan Thee Stallion και τη Julia Fox, οι celebrities που την έχουν στη συλλογή τους, τη φορούν είτε κάτω από τη μασχάλη, είτε ως shoulder bag για τα πιο cool all day outfit. Αν και σχετικά μικρή, το έξυπνο 00s inspired design της της επιτρέχει να χωρά όλα τα απαραίτητα, αποτελώντας άνετα τσάντα που φοριέται day to night.

Η most-wanted τσάντα τώρα είναι hobo και Diesel-3
©Getty Images for Diesel

Το πιο ενδιαφέρον ωστόσο είναι οι χρωματικοί συνδυασμοί στους οποίους βγαίνει. Είτε δίχρωμη για το απόλυτο motomami look, είτε σε metallic silver ή ροζ αποχρώσεις για polished casual σύνολα, αποτελεί μια καλή επένδυση που θα αναδειχθεί σε διαχρονική.

Διαβάστε επίσης | 7 all-time classic αγορές για την γκαρνταρόμπα σας