το-τεύχος-δεκεμβρίου-της-vogue-greece-κυκλοφορε-155755

«Human after all»: Το ολοκαίνουργιο τεύχος Δεκεμβρίου της Vogue Greece κυκλοφορεί στα περίπτερα σήμερα, Κυριακή 29 Νοεμβρίου, μαζί με την Καθημερινή.

Η Vogue Greece Δεκεμβρίου κάνει τη δική της ανασκόπηση στη χρονιά που άλλαξε τον κόσμο, με τρία διάσημα σούπερ μόντελς που μας μιλούν για την αξία του ακτιβισμού. Η Irina Shayk είναι εθελόντρια στο River Fund, που συμβάλλει στη σίτιση απόρων. Η Joan Smalls, υπέρμαχος του Black Lives Matter, είναι συνιδρύτρια του Donate My Wage, που συγκεντρώνει χρήματα από όσους θέλουν να στηρίξουν το κίνημα. Η Candice Swanepoel είναι συμμέτοχος στο Mothers2Mothers για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού HIV από τη μητέρα στο παιδί στην Υποσαχάρια Αφρική. Τα διασημότερα μοντέλα του πλανήτη μας προσκαλούν να κοιτάξουμε πέρα από την ομορφιά, σε μια φωτογράφιση γεμάτη ευαισθησία.

Το τεύχος Δεκεμβρίου της Vogue Greece κυκλοφορεί σήμερα-1
©Irina Shayk, Joan Smalls & Candice Swanepoel by Rowan Papier | Cover 1
1/4
Native Share

H ‎Anya Taylor-Joy είναι η καθηλωτική πρωταγωνίστρια της νέας σειράς-φαινόμενο του Netflix, Queen’s Gambit. Μπορεί το ίδιο το βιβλίο στο οποίο βασίζεται η σειρά να εγγυάται την επιτυχία της, ωστόσο η νεαρή πρωταγωνίστρια εξελίχθηκε στο μεγαλύτερό της ατού. Στην πρώτη της «ελληνική» συνέντευξη, η ταλαντούχα ηθοποιός μας μιλάει αποκλειστικά για το πάθος που την ενώνει με τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει.

Το τεύχος Δεκεμβρίου της Vogue Greece κυκλοφορεί σήμερα-2
©Irina Shayk by Rowan Papier | Cover 2
2/4
Native Share

Για τον Γιάννη Στάνκογλου “προσφορά είναι να είσαι ανοιχτός”. Ο διάσημος Έλληνας ηθοποιός, που παρά τη συνεχή επιτυχημένη παρουσία του στο θέατρο και την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια παραμένει ένας οικείος άγνωστος, ανοίγεται για πρώτη φορά στη Vogue Greece και μιλάει για όλα αυτά που αξίζουν στη ζωή, αλλά και για τις δύσκολες μέρες που περνάει το θέατρο.

Το τεύχος Δεκεμβρίου της Vogue Greece κυκλοφορεί σήμερα-3
©Joan Smalls by Rowan Papier | Cover 3
3/4
Native Share

Ο επικεφαλής του ιστορικού οίκου Balmain, Olivier Rousteing, προσεγγίζει το παρόν της μόδας με όρους του μέλλοντος και σεβασμό στο παρελθόν. Ο σχεδιαστής εξηγεί στη Vogue Greece πώς ανέστησε τον οίκο Balmain και τον εξέλιξε σε έναν από τους επιδραστικότερους της εποχής μας, μπαίνοντας δυναμικά στην ψηφιακή εποχή με έναν «στρατό» από αφοσιωμένους ακόλουθους: τον Balmain Army.

Το τεύχος Δεκεμβρίου της Vogue Greece κυκλοφορεί σήμερα-4
©Candice Swanepoel by Rowan Papier | Cover 4
4/4
Native Share

Η Sinead Burke είναι δασκάλα, ακτιβίστρια, συγγραφέας που μάχεται για μία μόδα και έναν κόσμο στο οποίο θα έχουν πρόσβαση όλοι. Ο Jeremy O. Harris είναι ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας, το έργο του οποίου, Slave Play, απέσπασε τις περισσότερες υποψηφιότητες για βραβεία Tony στην ιστορία του θεσμού. Μέλη και οι δύο του Διοικητικού Συμβουλίου του μη κερδοσκοπικού οργανισμού της Gucci, Chime for Change, μέσα από μια δημιουργική συνομιλία στη Vogue Greece αποκαλύπτουν το όραμά τους για έναν καλύτερο κόσμο.

Μην χάσετε το τεύχος Δεκεμβρίου της Vogue Greece που κυκλοφορεί στα περίπτερα την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, μαζί με την Καθημερινή.

Γίνετε συνδρομητής της Vogue Greece εδώ.

MHT