το-show-του-οίκου-loewe-έγινε-πρωτοσέλιδο-165913
©Loewe/Instagram

Τα νέα για την ακύρωση του show του οίκου Loewe διαδόθηκαν από τις εφημερίδες. Στην απόλυτα ψηφιακή εποχή που διανύουμε, ο Jonathan Anderson επέλεξε να εμπιστευτεί τα έντυπα μέσα για την παρουσίαση της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, τυπώνοντας τη δική του εφημερίδα. Στις σελίδες εκτός από τις δημιουργίες της νέας κολεξιόν, αποτύπωσε και ένα απόσπασμα από το πρώτο κεφάλαιο του νέου βιβλίου της Danielle Steel, The Affair.

Το show του οίκου Loewe έγινε πρωτοσέλιδο-1
©Loewe/ Instagram

Όσο για την ίδια τη συλλογή; Ήταν η χαρά της ζωής, με ρούχα και αξεσουάρ προορισμένα να βγουν έξω από το σπίτι. Ο Jonathan Anderson εμπνεύστηκε από τη ζωή μετά την πανδημία. Ονειρεύτηκε ανθρώπους που φορούν τα ωραιότερα ρούχα τους, βγαίνουν έξω, διασκεδάζουν, βιώνουν έναν απελευθερωτικό ηδονισμό.

View this post on Instagram

A post shared by LOEWE (@loewe)

Η νέα συλλογή του οίκου Loewe βασίστηκε στις αρχές της χρωματοθεραπείας, την οποία δοκίμασε ο Benjamin Bruno, στενός συνεργάτης του Anderson και στυλίστας. “Το χρώμα όντως σε κάνει χαρούμενο. Σε αυτή τη συλλογή χρησιμοποίησα περισσότερο χρώμα από ποτέ”, περιγράφει.

Το show του οίκου Loewe έγινε πρωτοσέλιδο-2
©Loewe/Instagram

“Μετά από αυτή την περιπέτεια θα δούμε πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί. Ανθρώπους να ντύνονται με διαφορετικό τρόπο, να μεταμορφώνονται. Θα μπορούσα να προτείνω απλά ένα ακόμα μαύρο τζάκετ ή ένα καμηλό παλτό, όμως θέλω να εξερευνήσω αυτή την περίεργη φαντασίωση που θα γίνει πραγματικότητα. Ο κόσμος είναι πολύ σοβαρός τώρα, χρειαζόμαστε μια δόση LOL”, περιγράφει o Jonathan Anderson θέλοντας να δώσει το στίγμα για τη fun διάθεση της συλλογής του οίκου Loewe.

View this post on Instagram

A post shared by LOEWE (@loewe)

Διαβάστε επίσης | Τα it κομμάτια που θα γίνουν viral αυτή την άνοιξη

MHT