αν-λατρεύετε-τα-φιλαράκια-αυτές-είναι-164574

Λίγες σειρές έχουν καταφέρει να αγγίξουν την καρδιά μας όσο τα Φιλαράκια, η επιτυχημένη κωμωδία που ολοκληρώθηκε σχεδόν 20 χρόνια πριν, αλλά μέχρι και σήμερα συνεχίζει να είναι πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού. Με fan σε όλο τον κόσμο που δηλώνουν πως δεν έχουν καταφέρει ακόμα να την ξεπεράσουν, η αναζήτηση για κάτι παρόμοιο, ειδικά τους μήνες που μένουμε σπίτι, αποτελεί ένα σοβαρό challenge.

Γι’ αυτό, ξεκινώντας από το παρεΐστικο κλίμα, το έξυπνο χιούμορ, το επιτυχημένο cast και τη μεστή πλοκή, η Vogue συγκεντρώνει τις 7 σειρές που θα λατρέψουν, όσοι λάτρεψαν και τα Φιλαράκια, για να αφεθείτε στο binge-watching, όσο ο κόσμος παλεύει να επιστρέψει στην «κανονικότητα»:

How I Met Your Mother

Το How I Met Your Mother είναι το sitcom που έχει τις περισσότερες ομοιότητες με το Friends (και τα δύο τα βρίσκετε στο Netflix). Μια παρέα φίλων, Ted, Robin, Barney, Marshall and Lily, συμπληρώνουν υπέροχα ο ένας τον άλλον και υπόσχονται να σας κάνουν να γελάτε για ώρες. Αν η νοσταλγία των 90s έχει «χτυπήσει» και εσάς, το How I Met Your Mother είναι η σειρά που θα σας γυρίσει πίσω στη χρυση δεκαετία με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο.

Modern family

Μία ακόμη iconic κωμωδία, που μπορείτε να βρείτε στο Netflix, και συγκεντρώνει ό,τι αστείο (ή και όχι) σχετίζεται με αυτό ακριβώς που λέει το όνομά της: τη σύγχρονη οικογένεια. Οι μοναδικές ατάκες και οι καλογραμμένοι χαρακτήρες θα σας κάνουν να κολλήσετε σίγουρα.

The Office

Το The Office είναι μια από τις πιο έξυπνες κωμωδίες των τελευταίων ετών, καθώς και μια από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές του Amazon Prime Video. 168 επεισόδια και 9 σεζόν θα σας κάνουν να ξεχάσετε ό,τι ξέρατε μέχρι σήμερα για την τέχνη του sitcom και το έξυπνο καυστικό χιούμορ.

Brooklyn Νine-Νine

Αυτή η σειρά ακολουθεί τις περιπετειώδεις ζωές μιας ομάδας ντετέκτιβ του 99ού τμήματος του NYPD. Κάθε χαρακτήρας έχει πολύ συγκεκριμένη και χαρακτηριστική προσωπικότητα, γεγονός που θυμίζει αρκετά τη δομή των Friends, ενώ πολλά στοιχεία στην πλοκή των δύο σειρών συμπίπτουν, όπως ο γάμος του Jake και της Amy, με αυτόν του Chandler και της Monica.

New Girl

Όπως και το Friends, έτσι και το New Girl είναι μια σειρά-ωδή στη συγκατοίκιση. Η Jess μετακομίζει με τρεις ελεύθερους λανδρες μετά από έναν πολύ κακό χωρισμό και αυτό οδηγεί σε πολλά αναπάντεχα, ξεκαρδιστικά και ασυνήθιστα συμβάντα.

Girls

Αν λατρεύετε τα Φιλαράκια, αυτές είναι οι 7 σειρές που πρέπει να δείτε-1
©Craig Blankenhorn 2021 Home Box Office
1/1
Native Share

Το Girls ακολουθεί την ζωή της Hannah, μιας κοπέλας που ονειρεύεται να γίνει επιτυχημένη συγγραφέας. Δίπλα της έχει τρεις εκκεντρικές φίλες που αντιμετωπίζουν με χιούμορ τη ζωή στα 20s και μας γυρνούν πίσω στα νεανικά μας χρόνια, απλά με φόντο τη Νέα Υόρκη. Εκτός από το Friends, το Girls θυμίζει αρκετά το Gossip Girl και το Sex and the City.

The Big Bang Theory

Βασικός πρωταγωνιστής στις λίστες με τις καλύτερες κωμωδίες όλων των εποχών, το Big Bang Theory μιλά για το νόημα της ζωής με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο, ακριβώς όπως και τα Φιλαράκια. Αν δεν το έχετε δει, θα το λατρέψετε.

Διαβάστε επίσης | Friends: Ο απόλυτος οδηγός για να αποκτήσετε το στιλ της Rachel Green

MHT