έχετε-δει-το-lupin-αυτή-είναι-η-σειρά-του-netflix-π-162250

Το Lupin είναι η νέα σειρά του Netflix που έχει κάνει τους πάντες να μιλάνε για αυτή. Μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα στην πλατφόρμα, το έχουν δει πάνω από 70 εκατομμύρια θεατές, περισσότεροι από όσους είδαν το Queen’s Gambit, ενώ η επιτυχία του πλησιάζει αυτή του Bridgerton – και μη ξεχνάμε ότι πρόκειται και για γαλλόφωνη σειρά. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, η πλατφόρμα ανακοίνωσε πως η δεύτερη σεζόν θα καταφθάσει το καλοκαίρι και εμείς δεν μπορούμε παρά να ανυπομονούμε.

Έχετε δει το Lupin; Αυτή είναι η σειρά του Netflix που βλέπουν όλοι τώρα-1
©Courtesy of Netflix
1/5
Native Share

Παρακάτω, οι 5 πιο σημαντικοί λόγοι να δείτε το Lupin όσο το δυνατόν συντομότερα:

1. Οι υποκριτικές ικανότητες του Omar Sy

Ο 43χρονος ηθοποιός Omar Sy δε θα μπορούσε να είναι καλύτερος στον ρόλο του  Assane Diop, τον κομψό και gentleman ληστή που υποδύεται στη σειρά. Ο Sy ήταν ήδη γνωστός από την παρουσία του σε παραγωγές όπως X-Men: Days of Future Past (2014) και Jurassic World (2015), αλλά το Lupin αποτελεί τον μέχρι τώρα καθοριστικότερο σταθμό της καριέρας του.

Έχετε δει το Lupin; Αυτή είναι η σειρά του Netflix που βλέπουν όλοι τώρα-2
©Courtesy of Netflix
2/5
Native Share

2. Είναι παλιομοδίτικο (με την καλή έννοια)

Το Lupin είναι ξεκάθαρα μια μεγάλη, mainstream παραγωγή που δεν προσπαθεί να είναι περίεργη, ούτε υπερβολικά cool. Είναι μια σειρά που απευθύνεται κυριολεκτικά σε όλους, με σκηνές βίας και έντονου σεξ να λείπουν, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για όλη την οικογένεια που θέλει να περάσει ένα διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο στο σπίτι.

Έχετε δει το Lupin; Αυτή είναι η σειρά του Netflix που βλέπουν όλοι τώρα-3
©Courtesy of Netflix
3/5
Native Share

3. Η διαφορά στο cast  

Μιλώντας για το Lupin, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός πως τον πρωταγωνιστικό ρόλο κατέχει ένας μαύρος άνδρας. Η παρουσία και η επιτυχία του Sy στη θέση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη διεύρυνση της διαφορετικότητας, κάτι που το Netflix έχει ήδη ενστερνιστεί αν λάβουμε υπόψιν το πολυπολιτισμικό cast του Bridgerton.

Έχετε δει το Lupin; Αυτή είναι η σειρά του Netflix που βλέπουν όλοι τώρα-4
©Courtesy of Netflix
4/5
Native Share

4. Το Παρίσι

Μπορεί πια να μη μπορούμε να ταξιδέψουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ονειρευόμαστε – και ειδικά το Παρίσι, που μετά το Emily in Paris, και τώρα το Lupin, έχει την τιμητική του στην πλατφόρμα. Αν ψάχνετε τρόπους να αποδράσετε, να μια ωραία λύση.

Έχετε δει το Lupin; Αυτή είναι η σειρά του Netflix που βλέπουν όλοι τώρα-5
©Courtesy of Netflix
5/5
Native Share

5. Τα κοινωνικά σχόλια

Ο τρόπος που προσεγγίζει το Lupin τον διαχωρισμό των τάξεων στην κοινωνία, αλλά και τα ζητήματα του ρατσισμού και της μετανάστευσης, δίνει μια πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα οπτική στο κοινό. Η ιστορία του Assane, που κατέφθασε στο Παρίσι με τον πατέρα του από τη Σενεγάλη, καθώς και ο τρόπος που αντιμετωπίστηκαν από τους ντόπιους, αποτελεί την καρδιά του σόου και περνά ένα ηχηρό κοινωνικό μήνυμα που ανεβάζει τη σειρά στην κορυφή των προτάσεων μας για φέτος.

Διαβάστε επίσης | Relaxing at Home: Πώς ντυνόταν η Marilyn Monroe στο σπίτι;

MHT