Η φωτογράφος και στιλίστρια τροφίμων, Aurélie Bresset μοιράζεται καθημερινά την αγάπη της για το μαγείρεμα στο blog της Lilie Bakery, το όποιο είναι γεμάτο με γαστρονομικές δημιουργίες και ιδιαίτερες συνταγές για όλα τα γούστα! Αυτή είναι η συνταγή της για το περίφημο παγωμένο γιαούρτι με φρoύτα του δάσους που είναι ιδανικό για τις ζέστες μέρες του καλοκαιριού και σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε.
Συνταγή:
-250 γραμμάρια φρoύτα του δάσους -50 γραμμάρια καστανή ζάχαρη -ξύσμα από ένα λεμόνι -1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
-260ml ολόκληρη φρέσκια κρέμα γάλακτος -520 ml ελληνικό γιαούρτι -1/2 βανίλια -90 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη