ο-σάκης-ρουβάς-στη-vogue-οκτωβρίου-την-κυρι-193387

Το τεύχος Οκτωβρίου της Vogue Greece είναι αφιερωμένο στη μαγεία της φύσης και στην ανάγκη μας να επανασυνδεθούμε με το περιβάλλον. Ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να έχει ταυτιστεί με τα φώτα και τη λάμψη, στην προσωπική του ζωή όμως διατηρεί χαμηλούς τόνους και επιλέγει να ζει με την οικογένειά του δίπλα στη φύση. Καλλιεργεί τον κήπο του με δικά του λαχανικά, ταξιδεύει με το φουσκωτό του στα καταγάλανα νερά της Ελλάδας και προσπαθεί να μεταδίδει τόσο στα παιδιά του όσο και στους εκατοντάδες χιλιάδες φαν του στα social media την ανάγκη για επαφή με τη φύση. “Καλλιεργώ τα δικά μου λαχανικά και φρούτα και έχω κότες, οχι για να είμαι αυτάρκης, αλλά για τη χαρά που σου δίνει το να τρως πράγματα που έχεις φροντίσει ο ίδιος”, περιγράφει στη Χριστίνα Πολίτη.

Ζητήσαμε από τον Σάκη Ρουβά να μας αποκαλύψει αυτό το αντικείμενο που έχει συνδέσει με τις πιο όμορφες και πιο συναισθηματικές στιγμές του, αλλά και με τις πιο δύσκολες που είναι και αυτές μέρος της ζωής, ενώ βρήκαμε παράλληλα την αφορμή να μάθουμε περισσότερα για τις αλλαγές στον τρόπο ζωής του και για όλα όσα τον βοηθούν να διατηρεί τις ισορροπίες του.

Μην χάσετε την εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά στο τεύχος Οκτωβρίου της Vogue Greece που κυκλοφορεί την Κυριακή 26/9 με την Καθημερινή.

Ο Σάκης Ρουβάς στη Vogue Οκτωβρίου την Κυριακή 26/9-1
©Thanassis Krikis

Διαβάστε επίσης | Vogue Greece Οκτωβρίου: Η Carmen Kass στην ελληνική φύση

MHT