γυμναστική-εν-μέσω-lockdown-η-vogue-προτείνει-το-ι-159141
©@ariviere

Χάρη στις fitness εφαρμογές που διαρκώς πολλαπλασιάζονται και τα ψηφιακά μαθήματα εκγύμνασης μέσω social media, η ζωή στο lockdown έχει ξεδιπλώσει μια πιο δημιουργική και δραστήρια πλευρά μας. Η άσκηση είναι απαραίτητη για να διατηρήσουμε το σώμα και το πνεύμα μας σε ισορροπία και οι εναλλακτικές είναι πολλές – ακόμα κι αν περιοριζόμαστε μέσα στο σπίτι (ή επιλέγουμε μετακίνηση 6). Με σύμμαχο το στρώμα γυμναστικής, τα αθλητικά μας παπούτσια και αρκετή ενέργεια πειραματιζόμαστε μεταξύ διαφορετικών μεθόδων άσκησης, προκειμένου να ανακαλύψουμε αυτήν που μας ταιριάζει περισσότερο. Έχουμε βρει, όμως, το σωστό outfit;

Mε τις online αγορές να γίνονται ο καλύτερος σύμμαχος των τελευταίων ημερών, συγκεντρώσαμε το ιδανικό workout σύνολο που θα μας εμπνεύσει για διαφορετικά είδη άσκησης εν μέσω lockdown:

Yoga & Pilates

Γυμναστική εν μέσω lockdown; Η Vogue προτείνει το ιδανικό outfit-1
©Oysho
Γυμναστική εν μέσω lockdown; Η Vogue προτείνει το ιδανικό outfit-2
©Oysho

Για τις μεθόδους yoga και pilates επιλέγουμε ρούχα σε στενές γραμμές, έτσι ώστε να μπορούμε να βλέπουμε όλες τις μυϊκές ομάδες ενώ ασκούμαστε. Οι ήπιες, γήινες αποχρώσεις βοηθούν στο να μείνουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια του session μας, όσο απαιτητικό κι αν είναι αυτό. Ένα ζευγάρι ειδικές κάλτσες είναι το αξεσουάρ κλειδί για όσες νιώθουμε τα πέλματα μας συχνά να γλιστράνε στο έδαφος.

Oysho sport bra, leggingssocks

Running

Γυμναστική εν μέσω lockdown; Η Vogue προτείνει το ιδανικό outfit-3
©Adidas

Δεν υπάρχει καλύτερος σύμμαχος από την άσκηση στον καθαρό αέρα, ειδικά την περίοδο του περιορισμού στο σπίτι. Τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα, το περπάτημα και το τρέξιμο σε ανοιχτούς χώρους θα αναζωογονήσει το σώμα και το πνεύμα μας. Ένα μοντέρνο σετ για τρέξιμο με διάσημη υπογραφή και ειδικές υφές που επιτρέπουν το σώμα να αναπνέει, είναι ό,τι χρειαζόμαστε. Η φαρδιά, άνετη εφαρμογή στο jacket μας εξασφαλίζει ελευθερία κίνησης και άνεση.

Adidas By Stella McCartney jacket & tights

Ballet Workout

Γυμναστική εν μέσω lockdown; Η Vogue προτείνει το ιδανικό outfit-4
©mytheresa.com

Για όσες αναζητούν ενδυνάμωση, ισορροπία και – φυσικά – κομψότητα, δεν υπάρχει καλύτερη μέθοδος εκγύμνασης από το μπαλέτο. Ακόμα κι αν δεν ακολουθείτε αυστηρά το ασκησιολόγιο και επιλέγετε προγράμματα εμπνευσμένα από τον κλασσικό χορό, είναι πολύ σημαντικό να νιώθετε ωραία μέσα σε αυτά που φοράτε. Με τη συνοδεία της σωστής μουσικής, μια ολόσωμη φόρμα σε σκούρο κόκκινο που εφαρμόζει τέλεια θα σας βάλει αμέσως στο κλίμα.

Live The Process corset jumpsuit

Gym Inspired

Γυμναστική εν μέσω lockdown; Η Vogue προτείνει το ιδανικό outfit-5
©Nike

Σας λείπει το γυμναστήριο; Αν έχετε ήδη εξοπλιστεί με οικιακά όργανα γυμναστικής και είστε έτοιμες να βελτιώσετε το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης στον προσωπικό σας χώρο, είναι σημαντικό να φορέσετε κάτι που θα δώσει ώθηση. Ένα εφαρμοστό activewear σύνολο με ένα τολμηρό μοτίβο όπως το zebra – στην πιο μοντέρνα και “it” εκδοχή του με ποδηλατικό κολάν – θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα σας με ενέργεια και δυναμισμό.

Nike sports bra & biker shorts

Stretch & Recovery

Γυμναστική εν μέσω lockdown; Η Vogue προτείνει το ιδανικό outfit-6
©farfetch.com

Αν βρίσκεστε σε περίοδο αποθεραπείας μετά από κάποιον τραυματισμό, ή απλά δεν έχετε όρεξη για ένα δυναμικό πρόγραμμα, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να επιλέξετε μια άνετη φόρμα και να κάνετε διατάσεις. Οι σύγχρονες γραμμές, η athleisure διάθεση και η διάσημη σχεδιαστική υπογραφή κάνουν αυτό το σετ του Thom Browne ιδανικό σύμμαχο για ασκήσεις αναπνοών, απλό περπάτημα και ήπιο stretching.

Thom Browne hoodietrackpants & shoes

Διαβάστε επίσης | The Statement Coat: 11 κομμάτια που θα αναβαθμίσουν το στιλ σας