αντίο-ολόισια-μαλλιά-το-natural-look-είναι-η-τάση-314972
©Getty Images

Το Met Gala 2024 γέννησε και πολλά beauty trends, καθώς οι σταρ ερμήνευσαν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους το dress code της βραδιάς “The Garden of Time”. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και η Jessica Biel με το look της ηθοποιού να αποτελεί μια ωδή στο τριαντάφυλλο, φορώντας ένα φόρεμα Tamara Ralph σε strawberry απόχρωση, ενώ το χτένισμά της να αγκαλιάζει μια από τις μεγαλύτερες τάσεις για το καλοκαίρι 2024, τα φυσικά frizzy μαλλιά. Όσο και αν μας αρέσουν τα polished ολόισια μαλλιά και αυτή η κομψότητα που εκπέμπουν, τα frizzy hair είναι μια πραγματικότητα, ειδικά το καλοκαίρι λόγω της ζέστης και της υγρασίας και δεν έχουμε κανένα λόγο να τα κρύβουμε.

Αντίο ολόισια μαλλιά, το natural look είναι η τάση του καλοκαιριού-1
©Getty Images

Ο hairstylist της ηθοποιού Jessica Biel Adir Abergel δημιούργησε αυτό το messy look που έρχεται να επιβεβαιώσει πως το natural style είναι πάντα στη μόδα και έχει θέση ακόμα και στο κόκκινο χαλί. Φυσικά τα natural μαλλιά απαιτούν φροντίδα και τεχνική για να δείχνουν περιποιημένα, απλά δεν χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο σε εργαλεία θερμότητας. Για να παραμένουν τα μαλλιά λαμπερά, θα πρέπει να εφαρμόζετε μετά το λούσιμο μια ενυδατική και θρεπτική μάσκα για να αποφύγετε την αφυδάτωση στις άκρες και μετά συνεχίζετε την περιποίηση με ένα λάδι μαλλιών.

Στην περίπτωση της Jessica Biel βλέπουμε ένα χτένισμα με χωρίστρα στη μέση και ελαφρώς messy μαλλιά με ένα εφέ παραλίας. Οι άκρες των μαλλιών της σταρ παραμένουν ενυδατωμένες, ενώ ο hairstylist ανακάτεψε ελαφρώς τα μαλλιά της ηθοποιού με τα δάχτυλά του για να δημιουργήσει αυτό το ατημέλητο αποτέλεσμα. Δεν θα σταματήσουμε να αγαπάμε τα glossy hair, αλλά ειδικά το καλοκαίρι έχουμε την ανάγκη να ακολουθούμε πιο χαλαρούς ρυθμούς τόσο στο στυλ, όσο και στο beauty look μας. Ακόμα και το φριζάρισμα το οποίο και παλαιότερα προσπαθούσαμε να καταπολεμήσουμε με κάθε τρόπο, πλέον είναι μέρος του #HairPositive κινήματος και της γενικότερης φιλοσοφίας μας να αγκαλιάζουμε την πιο φυσική πλευρά μας.

Διαβάστε επίσης | Το αντιφλεγμονώδες πρωτεϊνικό πρωινό που μπορείτε να τρώτε και στο γραφείο

MHT