οι-6-τάσεις-στα-μαλλιά-για-να-υποδεχτείτ-239936
©Chanel

Η αρχή του φθινοπώρου μας βρίσκει με διάθεση για ανανέωση στα μαλλιά μας. Οδηγός μας είναι φυσικά τα catwalks της σεζόν Fall/Winter 2022-23, που μας έδωσαν ήδη μια γεύση από τις τάσεις που θα υιοθετήσουμε, για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα. Back to school με νέο κούρεμα; Ανακαλύψτε όλες τις τοπ προτάσεις των κορυφαίων οίκων και τολμήστε μια μικρή ή ακόμα και μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά.

Το κοντό καρέ

Μετά τις διακοπές και την ταλαιπωρία από τον ήλιο και τη θάλασσα, τα μαλλιά έχουν ανάγκη από ένα fresh κούρεμα που θα ανανεώσει τις άκρες τους. Το bob cut είναι η τάση που επιστρέφει και αυτή τη σεζόν. Το κοντό καρέ του φθινοπώρου, είναι τετραγωνισμένο και φτάνει λίγο κάτω από τα αυτιά, ισορροπώντας μεταξύ masculine και feminine style.

Οι 6 τάσεις στα μαλλιά για να υποδεχτείτε το φθινόπωρο με νέο στυλ-1
©Chanel

Τα πολύ μακριά μαλλιά

Celebrities όπως η Dua Lipa μας έχουν πείσει να επιστρέψουμε στα μακριά μαλλιά. Αν θέλετε να διατηρήσετε αυτό το μήκος, μετά το καλοκαίρι θα χρειαστείτε μια μάσκα θρέψης και αναδόμησης για τις ταλαιπωρημένες άκρες, ώστε να διατηρήσετε το στυλ τους αναλλοίωτο.

Οι 6 τάσεις στα μαλλιά για να υποδεχτείτε το φθινόπωρο με νέο στυλ-2
©Dua Lipa/Instagram

Μαλλιά με όγκο

Αυτή τη σεζόν θα δούμε και μαλλιά βγαλμένα από τα 60s, όπως πρότεινε και ο οίκος Louis Vuitton. Αυτό το κούρεμα έχει όγκο και κίνηση, με ασυμμετρίες σε όλο το μήκος, ενώ η χωρίστρα βρίσκεται στο πλάι. Για να υιοθετήσετε ένα πιο natural look, αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά.

Οι 6 τάσεις στα μαλλιά για να υποδεχτείτε το φθινόπωρο με νέο στυλ-3
©Louis Vuitton

Το wet look

Ένα από τα πιο δυνατά hair trends του φθινοπώρου, είναι το wet look στα μαλλιά, όπως πρότειναν οι οίκοι Fendi, Prada και Giambattista Valli. Υιοθετήστε την catwalk εμφάνιση της Bella Hadid και τολμήστε το wet look σε όλα τα φθινοπωρινά πάρτι με ένα slip dress.

Οι 6 τάσεις στα μαλλιά για να υποδεχτείτε το φθινόπωρο με νέο στυλ-4
©Fendi

Το boyish cut

Σκεφτείτε το κούρεμα της Linda Evangelista στα 90s. Αυτό το πολύ θηλυκό pixie cut είναι σούπερ τάση το φθινόπωρο 2022. Επιλέξτε ένα boyish κούρεμα με layers για όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού και πλαϊνή φράντζα ή αφέλειες.

Οι 6 τάσεις στα μαλλιά για να υποδεχτείτε το φθινόπωρο με νέο στυλ-5
©Chanel

Τα δίχρωμα μαλλιά

Το Υ2Κ στυλ ήρθε για να μείνει και συνεχίζουμε να το βλέπουμε και στα μαλλιά. Πολλοί οίκοι πρότειναν τις έντονες διχρωμίες στα μαλλιά, όπως το μαύρο και το πλατινέ ξανθό, γυρίζοντάς μας πίσω στα 00s.

Διαβάστε επίσης | 6 συνήθειες που συμβάλλουν στην πρόωρη γήρανση